måndag, augusti 10, 2009

Malmö idag!







11 bilar i lågor i natt



Publicerad 10 augusti 2009 3.45 Uppdaterad 10 augusti 2009 11.31

Under natten mot måndagen brann inte mindre än 11 bilar i Malmö och en i Oxie.
– Det är oklart om det finns något samband, säger vakthavande polisbefäl Lennart Hornemark.



Så här rapporterar SDS idag! Malmö har urartat till en av Sveriges värsta städer vad gäller brottslighet och i synnerhet bränder.
Hur är det med polisens arbete egentligen i rikets tredje största stad. Sover de eller har de helt enkelt lagt av inför all gangsterism?

Dirthy Harry skulle behöva komma dit för att få lite ordning. När jag såg i tidningarna för ett år sedan hur polisen stod och bara tittade på när huliganer krossade bankfönster då tänkte jag att i denna stad skulle jag inte kunna tänka mig att bo något mer.
Har ju bott där i 26 år och säger ALDRIG MER!

När polisen börjar att totalt resignera då blir vårt samhälle farligt för alla medborgare.
Ungdomsmorden runt om i Sverige är också ett nytt fenomen vilket visar att det är ett sjukt Sverige vi har framför oss.
Alla dessa tecken på förfall borde stämma till eftertanke! När började det och varför?
Enkla svar står de extrema för, tex de nationella som skyller allt på invandringen. De röda skyller på kapitalismen osv.
En sak är säker, om barn inte får lära sig att det finns ett ord som heter NEJ, då är de illa ute som vuxna.
Föräldrar , ja hela vuxenvärlden har mer eller mindre abdikerat från sin vuxenroll. Barn i vissa hem styr och ställer helt och hållet som en självklarhet.
Männen flyr ut i skilsmässor och tappar kontakten med sina barn och många är de kvinnor vars tonårspojkar tar kommandot i hemmet.
Bland ungdomsbrottslingar så är det mer än vanligt att de har vuxit upp utan någon manlig förebild.( Eller i familjer med drogproblem)

Vi vet idag att våra fängelser är fulla med män från annat ursprung än svenska familjer och vad säger det oss? Bristande skolgång,inget arbete,gängmentalitet, snabba pengar osv.
Ofta ser vi film från USA där vi sedan 50 år tillbaka ser en spegelbild av vårt eget nuvarande samhälle.
Alla upptänkliga brottsliga variationer känner vi idag igen från USA.
Fattiga bidragsberoende föräldrar vars barn revolterar och vill ha pengar och makt. Detta får de genom att bli kriminella!

I fyrtio år drev socialdemokratin en politik som bara kunde sluta så här.
Man ville inte se att alla ghettoliknande områden skulle föda fram människor vilka tog den dåliga makten i sina händer. Ofta trodde "vänster" människor att det gick att gulla fram ett nytt samhälle.
Det var så patetiskt när tv visade bilder från sossekongresser där Göran Persson och Wanja Lundin hand i hand sjöng internationalen!

De unga killarna såg sånt och de såg makten som berikade sig. De ser alla välgödda byråkrater som bara snackar och snackar utan att de får ett arbete!
Skolan svek dem! Alla sviker dem och hopplösheten bara gror tills de ser en av dem själv i en ny fin BMW! De vet att han är kriminell men han har allt de inte har! Hur lätt är då inte steget över till detta liv?

Göran Persson sitter idag på sin traktor och flinar belåtet. Arbetarrörelsens hövding har berikat sig och likaså hans hustru. De är miljonärer idag och lever som forna tiders adel!
Vår nya adel har sakta vuxit fram men är lika brackig så som alla uppkomlingar alltid har varit!
En sak är säker ,ungdomarna i alla våra ghetton hyser bara förakt för dessa politiker som bara lovade dem att bra samhälle när de istället får finna sig i smulorna från de rikas bord!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate