torsdag, augusti 13, 2009

Förfärlig utvisningspolitik!

I Danmark utvecklas myndigheterna till att bli än mer brutala. Tyvärr så finns det en rätt så bred inställning bland danskarna att det är rätt att behandla andra människor med slag och mycket våld.
Det var glädjande att så många unga i Danmark trots allt gick ut i demonstrationer mot våldet och stormningen av en kyrka där flyktingar hade gömt sig. Ca 15-20000 hade gått ut idag och protesterat.

I Sverige har vi nu ett fall som också påvisar hur illa ställt det är med humaniteten .
En rysk kvinna träffade en annan flykting i ett läger och kärlek uppstod.De har nu två barn och mannen och barnen har fått uppehållstillstånd men inte kvinnan. Nu ska hon kastas ut till Ryssland för att där ansöka om att få komma hem igen till sina barn !
Att Migrationsverket framhärdar är vi vana vid, för dem finns inga undantag. När så utvisningsminister Billström tar till orda så är han iskall. Paragrafer rabblas!
Är det en tillfällighet att Migrationsverkets talesman är skåning liksom utvisningsminister Billström?
Vi vet att främlingsfientliga partier är starka i just skåne men att myndighetspersoner därifrån låter som om de skulle vara medlemmar i SD är mer än underligt!

Regeringen måste se till att kvinnan tillika mamman får vara kvar annars skämmer Sverige ut sig totalt inför hela världen. EU och FN har regler som gäller barn och nu är det på tiden att man rättar sig efter dessa barnkonventioner som dessa organisationer har antagit. Vi är väl fortfarande medlemmar av både EU och FN?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate