måndag, april 20, 2009

Piratpartiet


Vissa stora tidningar påstod att det bara var ett par hundra personer på Medborgarplatsen när vi demonstrerade i lördags.Den här bilden visar att det var betydligt fler strax efter klockan 14.
Jag skulle tippa att det var uppåt 1000 personer vid ca 14.30 och det är inte dåligt med så kort varsel med kallelsen!

Idag börjar de etablerade politikerna att börja viska om att det snart är val till EU-parlamentet. Sanningen är den att det finns bara två partier som talar väldigt högt om EU-valet . PP & FP!!!

I vårt land råder ett segt motstånd och gammal unken konservatism allt från vänster till höger. Vem talar om euron? Snart har alla stater i Europa Euron! Tillhör vi Europa eller......????

Vårt östra grannland, det stolta och fina Finland är mycket klokare i sin politik i allt från pengar till försvaret!
Sverige kunde mer närma sig samma politik som de för så skulle mycket vara bättre även för oss.

De har haft krig med stora uppoffringar och många stupade. De blev tvungna att rätta sig efter Sovjets vilja för att kunna överleva som fri nation. De lärde sig att det inte är bra att stå där ensam när det blåser och trycket från en starkare makt tränger igenom i allt.

Finland lärde sig också att förstå hur viktigt det är med ett bra försvar som dessutom inte kostar skjortan som i Sverige.

Nu går vi till EU-valet och lägger vår röst på PiratPartiet för att kunna ta upp de viktiga frågorna om vår yttrandefrihet och rätten till ett skyddat privatliv.
INGEN ska ha rätt att snoka i vår dator utan att ha ett domstolsbesked om detta. INGEN ska ha rätt att registra oss godtyckligt!

De lagar vi hade tidigare räckte gott och väl . Ville polisen eller Säpo avlyssna någon misstänkt förbrytare så vände de sig till åklagare och domstol och fick sitt tillstånd!

Vårt samhälle ska inte ha dessa möjligheter från "staten" att kartlägga varenda medborgare godtyckligt!
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate