onsdag, april 08, 2009

Gardell tar emot Leninpriset

Gammelvänsterns farfar Jan Myrdal delar ut ett pris till Mattias Gardell kallat Leninpriset. Gardell vilken är syndikalist bryter härmed något oerhört med sin egen rörelses tradition. Frihetliga socialister har av renhållningsskäl inte beblandat sig med stalinister. Numera tycks inte denna regel gälla när dessa sk vänsteranhängare går sida vid sida med Hamas,KP,V,SSU,AFA och div. stalintrogna i sina demon mot Israel.
Gardell är ju professor numera och kan sin Koran för han är ju expert på denna lära. men förvirrad är han som slickar i sig Leninpriset eller är det pengarna månne som drar.(100.000 kr) Det är inte bara LO-toppar som är giriga!

Att sedan många ur kultureliten ställer upp på detta jippo är förfärligt.

På Myrdals stora dag förra året såg man: Sven Lindqvist, Lars Gustafsson, Anders Ehnmark, Robert Aschberg och Aftonbladets Lotta Gröning mfl.

Att en nu levande Stalinist med allt vad det innebär av försvar för dödsläger och mord inte bojkottas är inte begripligt.
Hade Myrdal kallat sig nazist så hade inte dessa sk kulturmänniskor funnits där!

Men var ligger skillnaden mellan en kommunist och en nazist i antalet blodiga händer? Att utrota sina fiender var legio för bägge dessa rörelser. "En revolution är ingen tebjudning" sa Mao! Sen gav han order om allt från "det stora språnget" (50 miljoner döda) till kulturrevolutionens massdöd.
Skall man räkna alla döda under Lenin-Stalin-Mao-Pol-Pot så slår de med hästlängder Hitler!

Ändå så kan inte kultureliten i vårt land se vad de stödjer. De lever i sin skyddade verkstad med goda inkomster och har råd att hålla sig med sitt kommunisttjafs för det kostar dem ingenting i det här konstiga landet där man förkastar en massmördare men godtar åtminstone tre andra.

Vi som var vanliga knegare och var nyttiga idioter åt dessa(skp-are) som idag lever gott fick ofta betala priset med yrkesförbud .
Överklasskommunisterna sitter idag på höga poster , vem är tex Generalkonsul i LA för Sverige?
Vilka är bokförläggare idag med mycket goda inkomster?
Vem sitter som högsta chef på landets största tidning?
Vem blev totalförsvarets forskningsinstituts chef?

Så där kan man hålla på och inte får man någon Jan Guillou att skriva en avslöjande bok om denna överklasskommunism!

Gardell, tänk om! Ta inte emot priset ! Du kommer att få en stämpel på dig för resten av ditt liv! Vem kan ta dig på allvar om du hänger på dig en Leninmedalj?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate