måndag, april 27, 2009

Fyllan värmer gott...........!


"- Det är inget som går att plocka upp under en helg. Det har blivit en sport att slå två glasflaskor mot varandra så att det bli extra mycket glassplitter"

När jag läser detta citat i Svd idag tror jag inte det är sant att dagens ungdomar och fyllon kan göra något så dumt. Tyvärr så är det sanning och man kan undra vad för fostran de har fått.
läs här

Om de är i åldern 18-25 så bör deras föräldrar vara mellan 45-55 . Nå, vad har de givit sina telningar för uppfattning hur man sköter sig offentligt i en park?
De tycks ha gott om pengar också eftersom de lämnar drivor med flaskor och burkar efter sig.
Om man inte har så gott ställt så får man göra som vi gjorde när vi var unga, plocka upp "liken" och sälja dem.

Det kanske snart är dags att införa "Singapore" lagstiftning med höga böter för nedskräpning?
Då kan samhället få in en del av de pengar det kostar att städa upp efter alla dessa svinpellar.
Samma sak borde drabba idrotten vad gäller polisbevakningen vid deras jippon.Såg när Hammarbys fans samlades i tusental på söder för att gå till första matchen på söderstadion.
Det var en driva av burkar och flaskor samt påsar efter dem längs hela Götgatan, total nedskäpning!
Där gick föräldrar med sina barn och många hade ölburken i handen för att lära upp sina barn hur det går till i vuxenvärlden!

"White trash" stämpeln ligger nära till hands för dessa nedsnuskare.
Det har utvecklats ett levnadssätt bland många där man inför sina barn lever ett "fylleliv" utan sans. Vad ser barnen och vad tar de till sig som "normalt"?
Är det "normalt" att sätta i sig 10 burkar öl tex?

När man har barn så har man ett ansvar inför dem och det måste vara där det brister hos de föräldrar vilka har barn som beter sig som dessa parkbesökare och Bajenfans gör!







Nedskräpningen kostade Stockholms stad 100 miljoner kronor 2008. Det är lika mycket som det skulle kosta att nyanställa 3 500 vårdbiträden i äldreomsorgen.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate