lördag, april 18, 2009

PiratPartiet








Idag demonstrerade vi tillsammans alla vi som vill tro på en bättre framtid med fri o rättigheter i vårt land. Sakta men säkert håller statsapparaten ihop med de rika att försöka inskränka yttrandefriheten i vårt land. Självcensur är lika otäckt som synlig censur, ja till och med värre.

Lägg märke till att i debatten om fildelning kontra ny teknik så är det oftast de bättre bemedlade som är högljudda och kräver straff. Artister som Björn Ulveus med sina många miljarder är grymt upprörd medan artister som Timbuktu är mer upprörd över bolagens försök att stoppa den nya tekniken.
Vi som inte har råd att inköpa all ljuvlig klassisk musik men som vill höra den , vi har inte en chans om bolagen sätter stopp för våra möjligheter att tanka ner och lyssna. De med pengar behöver inte ens fundera på saken ,de köper det de vill ha.
Det är som alla dessa miljonärer som köper fin konst för att sedan låsa in den i ett kassaskåp i väntan på bättre priser. All konst av värde borde finnas tillgänglig på alla världens museum!

Samma sak med musikskatten!! En vettig tekniskt lösning borde skapas så att musiker och alla andra inom bok o konst får sin del att leva av.

Värre i den här utvecklingen är att diktaturens ansikte lyser igenom på nätet med spärrar och nedstängningar av obekväma sajter. Tryck och yttrandefriheten vilken finns mer på nätet än i något tidigare känt samhälle är hotat!

De som bara skriver om sin hälsa och hur deras barn mår behöver inte ängslas,deras yttrandefrihet hotas inte men även de måste dras med i kampen för yttrandefriheten !
Ett samhälle som kommer att styras av en elit kommer aldrig att bli ett bra och lyckligt samhälle . Innevånarna kommer heller inte att må bra! Vi ska inte låta utvecklingen stagnera nu när vi äntligen har fått chansen till ett fritt utbyte mellan olika människor över vår jord.

Gå och rösta på PiratPartiet i EU-valet som hålles i slutet av maj och början av Juni! Vår röst behöver höras i EU-parlamentet.


PS På vissa bilder finns det medlemmar från vänsterpartiet bla Kalle Larsson ,riksdagsman.
De tar nu bladet från munnen och vill inte att Sverige ska bli likt Sovjet-Unionen. Bra att de äntligen har insett fakta!


Alla bilder fr demon här

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate