söndag, december 30, 2007

Härberget !

Det här skrevs förvisso för x antal år sedan men jag är på den här punkten pessimist och tror inte mycket har ändrat sig.Ringde på skoj ner till min gamla arbetsplats för att se om någon av mina gamla arbetskamrater arbetade kvar.
När luren lyftes så var det naturligvis ingen jag kände och ett mycket konstigt samtal utspann sig med en mycket fientlig vårdare.Inte blev det bättre av att han talade en dålig svenska heller.Ett normalt samtal i lugn ton gick ej att föra,han snarare uppträdde som en misstänksam DDR-vakt.Så några frågor gick ej att ställa,antar att överstekommisarien själv hade givit noggranna instruktioner innan han åkte på semester till sitt gamla hemland Uruguay för att träffa gamla revolutionskamrater inom bombkommandot .(Stadsgerillan)
Redan när jag arbetade där så var hans makt över de anställda och de boende mycket stor.(De boende kallades honom rätt o slätt för diktatorn)

Jaja, ska man bli chef så ska man sparka neråt och slicka uppåt på såna ställen.Stackars människor som hamnar på härbergen.
Önskar er trots allt ett Gott Nytt År och hoppas att bostäder som passar bättre ska byggas!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag citerar dig:

"Jag har hävdat många gånger att det finns ett genetiskt fel hos många män,de har ingen sans och förnuft."
Menar du det på allvar?
I så fall förstår jag inte varför du är så upprörd över Grupp 8 och menar att de var"en hatorganisation mot män" Om männen har ett genetiskt fel är det väl ett sunt drag att söka organisera den "friska delen" av befolkningen.
Hälsar jag

hogrelius sa...

På denna sida borde boendet för hemlösa diskuteras men OK vi tar männen då!Jag har aldrig sagt att alla män är behäftade med ett genetiskt fel.Lika lite som om alla kvinnor skulle vara fanatiska mänshatare och propagera för att leva lesbiskt!Så som Grupp 8 gjorde mot slutet av sin tillvaro.Jag stödde deras krav i många år men de sänkte sin egen rörelse med alla dumheter som kom på slutet.Bläddra igenom dagens stora tidningar och se hur många mord,dråp,knivskärningar,rattfyllon osv vilka har varit i farten det senaste dygnet och se sen vilket kön de är!Ge mig en annan förklaring över orsakerna!Jag hälsar till "jag"!

Anonym sa...

Man misshandlad i Gubbängen
En man fördes till sjukhus efter att ha misshandlats på Lingvägen vid Gubbängen centrum på söndagskvällen.

SOS blev vid 22.15-tiden uppringda av flera olika vittnen som sett att en man blivit attackerad av en eller flera gärningsmän som sedan flytt från platsen i bil. Enligt uppgifter ska gärningsmannen eller -männen ha använt någon form av tillhygge och slagit mannen i huvudet med det.

Den misshandlade mannen fördes till Södersjukhuset.
Enligt polisen är hans skador inte livshotande.

Anonym sa...

En man som vid 22-tiden på söndagskvällen misstänks ha tvingat till sig pengar på bensinstationen Shell vid Lindhagensplan i Stockholm greps strax efter rånet.

Anonym sa...

Natten mot lördagen kastades en sten in genom ett bussfönster i Ronna. Senare samma natt besköts en buss i Hovsjö av ett antal raketer. Nu har SL bestämt sig för att stoppa all busstrafik efter klockan sex på kvällarna.

Anonym sa...

En man i 25-årsåldern har anhållits i sin frånvaro misstänkt för att ha våldtagit en 16-årig flicka i Stockholmsförorten Västertorp.

Anonym sa...

En 44-årig man knivhöggs svårt på lördagskvällen i en lägenhet på Södermalm.

Anonym sa...

ICA Nära i Bandhagen rånades på lördagskvällen av tre personer. De kom över en mindre summa kontanter.

Anonym sa...

En 25-årig man häktades på lördagen av jourdomstolen vid Stockholms tingsrätt misstänkt för grovt vapenbrott och olaga hot.

25-åringen greps i torsdags kväll efter det att resenärer på ett tunnelbanetåg in mot Stockholm centrum slagit larm om att han hotade människor på tåget och viftade med en pistol. Dessutom hade mannen en pitbull med sig.

Anonym sa...

Polisen har ännu inga spår efter den man som misstänks ha våldtagit en kvinna i 50-årsåldern under fredagskvällen i Hagsätra. Kvinnan hittades av en privatperson i en port på Vintrosagatan vid klockan 22.50.

hogrelius sa...

Ett litet axplock ur DN idag!Finns massor från andra städer och det är hela tiden MÄN det är frågan om!Frågan är hur vårt samhälle har kunnat bli så här.det finns inga möjligheter att heller skylla på den borgeliga regeringen .De har suttit i ett år men vem satt i alla andra år och förvaltade FOLKHEMMET!Vem sitter på en HERRGÅRD nu?

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate