onsdag, november 28, 2007

Från Passagen blogg

28 november kl. 08:32
Kommunalrådet Göran Johansson i Göteborg är nu spottkopp för Kalle Larsson mfl etablerade politiker.(se f.ö. min blogg den 15 nov) Göran pekar rättmätigt just på frågan hur Sveriges konstiga flyktingpolitik föder en hel kriminell industri av flyktingsmugglare.Sverige är det enda landet i Europa som i princip samarbetar med kriminella organisationer. Bara man kan betala så vet man att Sverige tar emot på samma villkor som när "riktiga" flyktingar anländer,dvs de får samma chans att ev stanna. Detta förfarande är rakt uppåt väggarna eftersom det samtidigt öppnar dörrarna för andra kriminella med pengar att kunna komma hit.Fattiga människor har som vanligt ingen chans hur starka än deras skäl skulle vara för att fly hit. När det gäller Kalle Larsson,tillika riksdagsman för VP så börjar en linje att kunna ses i hans agerande i denna fråga.Lika hett som han försvarar flyktingsmugglingen försvarade han kokainsmugglarligan FARQ i Columbia. Denna sk frihetsrörelse med mord som främsta vapen ägnar sin tid åt att smuggla kokain ut över världen .Larsson har i alla år använt sina färgade glasögon i sitt försvar för denna rörelse.Större delen av det sorgliga sk "vänsterpartiet" har hyllat denna rörelse.När min dotter tillfälligt under sin ungdom var medlem i Ung Vänster pågick en offentlig insamling till denna kokainrörelse och det är förfärligt hur man bedrar sina ungdomar till att stödja dessa kriminella organisationer. Nu stödjer man kriminella organisationer återigen,flyktingsmuggling är lönsammare än knarksmuggling idag! Göran Johansson talar för en stor bred majoritet i vårt land och hans påstående att de etablerade politikerna faktiskt göder rörelser som Sverigedemokraterna kan ingen vettig människa säga emot.I nästa val kommer Riksdagen att få en obehaglig överraskning i och med att SD kommer att finnas med X antal riksdagsmän på plats. Att vår Riksdag sedan många år har valt att föra en flyktinpolitik som spårar ur är en gåta när man sedan många år redan har facit från våra storstäder. Kan det vara så simpelt som så att ingen av de etablerade någonsin har bott i tex Rosengård.Att man inte varken ser eller hör hur tillståndet är på dessa ställen med ett "överboende" i lägenheterna vilket tex innebär 12 personer i en tvåa? Hur ska deras barn kunna studera i lugn o ro? I Rosengård redovisar skolan mycket trista siffror vad gäller eleverna vilka går ut nian, ca hälften kan inte läsa eller skriva.Vad föder sådant annat än utanförskap och kriminalitet? Posted by Hogrelius at 07:51 0 comments

Postat i: Blandat | Permalink [Redigera] | Kommentarer [4]
Trackback URL: http://blogg.passagen.se/trackback/boho42/Weblog/att_k%C3%B6pa_sig_in_i
Kommentarer:

Nå - hur hade du tänkt dig att riktiga flyktingar skulle kunna skiljas ut från falska flyktingar? Och appropå falska flyktingar - vad är det? Skulle du själv ligga gömd i en baklucka över halva jordklotet helt i onödan?

Jag håller med om att människosmugglarna är riktiga as. Fast å andra sidan skulle man kunna kalla dem initiativrika företagare...

När det gäller Farq så är jag lite kluven. Ändamålet helgar inte medlen. Och knark är det värsta jag vet. Även om man inte kan lasta ett ämne för att det missbrukas. Det är ju inte producenten som skapar marknaden, eller hur? Det är däremot inte OK att tjäna pengar på sånt man redan vet är livsfarligt - typ plutonium, cigarretter, alkohol, knark m.m.

En sista liten reflektion. Trångboddheten bland invandrarna lär knappast bli till det bättre om man låter SD bestämma. Men jag håller med dig i sak - det finns på tok för lite invandrare och flyktingar i Danderyd, Djursholm, Lidingö och Täby jämfört med i Botkyrka och Södertälje. Inte heller detta missförhållande lär förändras till det bättre av att SD får bestämma...

Skrivet av livelev den 28 november 2007 kl. 09:46
Webbplats: http://blogg.passagen.se/livelev #

All brottslighet ska bekämpas av polisen.Även smugglare!Vad gäller Farq så säger de att de är en socialistisk rörelse och då kan man verkligen kräva ev dem att inte sälja knark som de vet förstör ungdomen i andra länder.Kriminellt och moraliskt galet vilket visar att de som står i spetsen för en sån rörelse aldig kan bli en samhällsbärande organistion av hederliga individer.Socialismens samhällen har alla gått bankrutt pga av att deras moral brister i ledningen.SD ska inte få bestämma något i vårt samhälle tyckerr jag men risken är stor att de kommer att få ett inflytande om man inte börjar föra en mänsklig politik tex ser till att man kan få bo på andra ställen än dessa getton som finns idag.(Jag vill bo där min kusin bor är ofta svaret man får från den som kommer hit)Vem ska bestämma?

Skrivet av Hogrelius den 28 november 2007 kl. 10:57 #

Jo, klart smugglarna ska bekämpas av polisen. Det jag undrade över var vem som skulle skilja riktiga från falska flyktingar.

Håller med dig till fullo när det gäller Farq. Det fanns tidigare ytterligare en vänstergerilla i Colombia som hette ELN, som var betydligt mer strikt när det gällde de moraliska bitarna. De blev till sist tvungna att slå ihop sig med Farq, eftersom de helt enkelt inte kunde finansiera sin verksamhet utan att blanda in kokainkungarna.

Money talks... I Colombia är det knarkkungarna som har pengarna, i Ryssland den gamla partimaffian och här hemma har vi våra Wallenbergare, även om de värsta maffiametoderna här hemma reglerats bort med lagar och kollektivavtal.

Självklart vill man väl bo där man känner någon. Helst om man inte vet något om platsen man är på. Sedan får man anpassa sig till verkligheten, bostadsbrist och sånt, men att man vill ha landsmän, eller bekanta, i närheten är väl inte så konstigt?

Skrivet av livelev den 28 november 2007 kl. 11:14
Webbplats: http://blogg.passagen.se/livelev #

Att få bosätta sig där man själv vill trots att det inte finns bostäder eller jobb är en ny regel vilken aldrig tidigare har funnits för svenska folket.Man for dit jobben fanns,så har jag gjort o aldrig varit arbetslös mer än en månad.Min far for upp till Boliden där fanns jobb.Så har det blivit i norrland återigen,jobben finns men ingen kommer dit?Jag tycker att om man får möjligheten att få komma hit så måste man ta skeden i vacker hand och kunna försörja sig själv och sin familj.Vad fick den miljon svenskar som for till USA göra?Gruppen Kurder som bosate sig i Robertsfors i Västerbotten lärde sig svenska på ett halvår,fick jobb och befolkninge stödde dem till 100% när utkastningsverket ville skicka dem till sina "fångläger"!När jag bodde i Malmö kunde jag träffa människor som hade bott här i 25 år och de kunde inte vårt språk.Då är det något fel någonstans i vår politik!

Skrivet av Högrelius den 28 november 2007 kl. 11:26 #

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate