söndag, mars 04, 2007

Bara ett klipp ur GP

Livshotande skador efter misshandel

En man i 60-årsåldern svävar mellan liv och död sedan han blivit brutalt misshandlad av två tonårspojkar i centrala Stockholm.

Mannen ligger nedsövd i väntan på skallröntgen.

Det var vid tvåtiden natten mot i dag som en polispatrull blev vittne till hur pojkarna, 16 och 17 år gamla, slog ner mannen på Klarabergsviadukten. Mannen fördes medvetslös till sjukhus med svåra huvud- och ansiktsskador. Enligt uppgifter till polisen har han fått dubbla hjärnblödningar och hans tillstånd är mycket allvarligt.

De två pojkarna anhölls misstänkta för grov misshandel, men åklagaren hävde anhållandet på eftermiddagen. Ungdomarna släpptes på grund av sin låga ålder, uppger stationsbefäl Ola Törndahl.

- Vi har hört alla vittnen så de kan inte försvåra utredningen mer, säger han till TT.
Det är dock oklart vad som fått dem att utföra den svåra misshandeln.

Det är nästan alltid yngre män vilka

sparkar ner individer som inte har en chans eftersom de nästan alltid är fler.Tänker bara på den medelålders mannen som ett helt gäng misshandlade till döds för ett tag sedan.Vad känner de inom sig egentligen?
De ungdomar som stack ut ögonen på en krogägare samt mördade hustrun satt och flinade under rättegången.Tokiga eller psykopater
går väl på ett ut!

I artikeln ovan har jag markerat ett avsnitt med åklagarens beslut! Vansinne att ta ett sånt beslut .Liknande beslut ser man stup i kvarten i vårt land sedan många år.De ska inte släppas utan sitta inlåsta när de har gjort ett allvarligt brott.

Jag hade en gång en vän i Eskilstuna som rånade fulla män , hans tjejer lockade dem till en park osv.
Han blev som landets första 16 åring dömd till 10 månaders fängelse.Vi brevväxlade hela tiden och han ångrade sig djupt över vad han gjort. Kommer ihåg att han tyckte det var så otrevligt att sitta inspärrad och han skrev gång på gång att han aldrig mer skulle göra något brottsligt.
Han blev en hederlig medborgare sedan och jag träffade honom efter 20 år och han hade jobb och levde som en vanlig Svensson.


De unga männen idag som släpps på direkten hångrinar bara åt allting och inser inte vad de har gjort.

Samhället ger totalt fel signaler till dessa unga.De skulle få sitta inlåsta fram till rättegången och de skulle dömas till inlåsning och terapi.

2 kommentarer:

hpy sa...

Lika overallt :(

hpy sa...

(Jag skall halla tummen for dig den 12.)

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate