söndag, juli 16, 2006

Att ut och flyga!

I morgon (måndag) flyger jag ner till Malmö för första gången på två år.Tänk att det redan har gått två år sedan flytten!Jag ska träffa mina två döttrar och det ska bli mycket härligt.
Sedan ska jag gå till min frissa som var så ledsen över att jag flyttade,vi hade efter sju år kommit varandra väldigt nära,en mycket fin tjej som kommer från Iran.Jag ska bara dyka upp och sätta mig på hennes salong,ska bli kul att se minen på henne !
Hon har sin salong på Östra Förstadsg. som i folkmun ibland kallas Iranska gatan eftersom det finns så mycket affärer och andra inrättningar som drivs av flyktingar från Iran.Trevligt folk som kan Svenska ofta mycket bra och har i botten gedigna utbildningar.
Det visar sig ju alltid att de som behärskar vårt språk har mycket lättare att fixa till sina liv och slippa gå på soss.
Jag har inte haft lust att besöka Malmö tidigare, det har känts som om jag har gjort mitt i den staden efter mina 26 år där.Det finns många goda och dåliga minnen just från Malmö, tyvärr har under de här två åren det mest varit dåliga saker som jag har förknippat med denna stad.
Kris med jobbet och kris i mitt äktenskap, två ting som inte går att ro i land på annat sätt än att man bryter med allting och flyttar och börjar om på nytt så gott det går.Inte helt lätt i min ålder men allt går att genomföra om man känner att man är tvungen att göra något åt sitt liv.Det sägs att man blir visare med åren men det vet i fanken om det alltid är så.
Jag är fortfarande som ett levande frågetecken över vissa saker som hände de sista åren därnere.Det hjälper ju tyvärr inte med att fundera heller ,åtminstone jag blir inte ett dugg klokare av det.
Nu känns det bra att återse staden och så ska jag se till att ta mig en tripp till Köpenhamn och bara njuta av den stadens skönhet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate