tisdag, april 24, 2012

Rödgardister i Kina!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kinas-ledare-praglas-av-rodgardist-arvet_7080099.svd




De här bilderna visar kommunismens högsta stadium dit alla länder rätt snart kom till efter att makten erövrades.
Det spelar ingen roll vilket land man väljer att granska. Albanien,Sovjet,Cuba,Kina, Kambodja mfl har alla infört ett system där man först gör sig av med "fiender" dvs. oliktänkande människor.
Rätt snart börjar också jakten på förrädare inom partiet. Stalin tog död på sina trogna partivänner så när man höll kongress så var det nästan som att gå till avrättningen.
Det finns inbyggd i hela kommunismen detta med misstänksamhet och rykten. Ord mätes på våg. Oförsonligheten är något mellan "kamrater" som uppträder även i de små partierna.
Kina styrs idag, som vi ser av Ola Wongs artikel , av barnen som växte upp under kulturrevolutionens fasor. Tyvärr har de inte lärt sig något av detta fruktansvärda utan håller  landet  i ett järngrepp rent politiskt.
Kina håller på att erövra världen med hjälp av sina pengar som de ofta har tjänat på sina lågavlönade. Kapitalisterna har i sin snikenhet också flyttat så mycket av produktionen till Kina så de kommer inte ur deras grepp nu utan står där med mössan i hand och bockar.
Sakta men säkert bygger Kinas kommunistiska parti sitt kommande världsherravälde.

PS Undrar när Ola Wong  kastas ut från Kina som journalist?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate