torsdag, juli 02, 2015

I åratal har jag pekat på dessa problem!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6203409

http://www.riksrevisionen.se/sv/vardeforrad/Tematiska-granskningar/Etablering-och-integration/

Tyvärr så kommer den här rapporten på tok försent, alla fel i Sveriges politik angående imigrationen är nu cementerad sedan åratal.
När vänsterns politik på gatan fick genomslag ändå upp i regeringen för x antal år sedan så kan inte rapporten från RR bli annorlunda.
När man dessutom i massmedia stämplade kritiker av den förda politiken och påstod att de var fascister vilka  kritiserade invandringen , ja då lades locket på och alla börja tävla om att vara "goda"!

"Öppna era hjärtan" var den slutgiltiga spiken i kistan av en politik som till slut bara kan gå fel.
Clas Norgren( GD för RR) blev intervjuad i morse i P1 och det är verkligen dystert att höra hans och verkets resultat av hur läget är i vårt land idag. Framtiden är ju ännu värre att höra honom tala om!

Själv har jag många gånger pekat på hur avfolkningskommuner och även städer utnyttjar läget och fyller sina lägenheter utan minsta tanke på den framtid som ligger där.De får en tid stora summor från staten men sen måste de själv ta över ansvaret. Gävle är ett exempel med stor arbetslöshet redan för många år sedan men nu fyller de på staden med invandrare och hur stort är då hoppet om att kunna få dessa i arbete? Det finns ju redan nu undersökningar som berättar att många aldrig ens kommer i arbete utan får leva på bidrag resten av livet. Där det ev. skulle kunna skakas fram arbete där finns inga bostäder vilket också RR pekar på.
Överhuvudtaget så krackelerar ett samhälle när det blir för många som hamnar hos "soss" som bidragsberoende. Det är ju inte staten som betalar ut pengarna utan det är ju kommunen! Detta innebär också att pengarna måste kapas från andra sektorer inom kommunen.
Jag har varit med om detta i Malmö redan på 80-talet som en förövning till vad som händer idag på många platser.
Man drog in personal på allt från sjukvård till barnomsorg, lönen steg med bara det som ett centralt påbud bjöd osv. Vi hade generellt lägre löner i Malmö än på andra orter i Sverige.
Sådant inverkar också på kommande pensioner vilket vi som har pension idag märker när vi bott i Malmö.
Denna aspekt är det inte många av dagens politiker som vill diskutera.
När det uppstår brister i ett samhälle på sådant som borde vara en rättighet att tillgå då stiger också missnöjet bland de boende och det syns idag i alla undersökningar som görs.
När SD kaxigt säger att de siktar på att bli landets största parti så börjar tom. jag att tro på detta !

Alla ni "goda" med "stora hjärtan"  , vad säger ni till oss andra den dag SD är största partiet i Sverige? 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate