måndag, december 15, 2014

Björn Söder är inte svensk!

De är många i Sverigedemokraternas partistyrelse som talar svenska med skånsk brytning. Skåne liksom Blekinge och Halland är landskap som erövrades genom krig av Svenskarna. Jag har levt i 26 år i skåne och upplevt rent hat mot oss svenskar. Hur många gånger har jag inte föraktfullt hört uttrycket 08-tor mot oss.

Min svärfar i Umeå kallade alltid skåningar för "reservdanskar" och det ligger ju mycket i det.
När Björn Söder talar om tex Samer som ickesvenskar så har han tagit munnen full av grov osanning. Om någon har rätt till sitt land så är det Samerna som levt så otroligt länge i sin del av Sverige.
Sverige var ett befolkningsmässigt mycket glest befolkat land så sent som under den sk vikingatiden. Danmark var under mycket lång tid ett mycket starkt land med betydligt fler innevånare än det som kom att kallas för sverige tids nog.
Vid utgången av vikingatiden så bestod Sveriges befolkning av hundratusentals slavar från bla Ryssland och Polen. De frigavs och utgör i botten en stor del av vårt genetiska arv liksom inflyttade människor från bla Tyskland.
Skåningar har alltid varit ett folk för sig och Björn Söder och hans skånska partikamrater ska nog inte tala så högt om svenskar och ickessvenskar eftersom de själv inte är annat än ockuperade  "låtsasdanskar"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate