tisdag, december 16, 2014

Ambulanspersonalen har det inte lätt!

http://mobil.svd.se/opinion/sjunkande-tillit-ger-konkreta-problem_svd-4185673 

Den här utvecklingen av vissa orter och områden bekräftar bara misslyckandet av svensk politik genom åren.VAD är det för slags samhälle man byggt upp de senaste 40 åren?
När människor kan beté sig så här så är det något allvarligt fel inbyggt i samhällskroppen. Vi som har bott mitt i eländet redan för 25 år sedan är inte ett dugg förvånade. Vem har inte suttit på akuten i Malmö och sett hur vissa har använt hot och våld för att komma in. Jag har med egna ögon sett hur hela släkten har trängt sig in och krävt vård åt en unge som var snorig.

 Polis har fått anlända till akuten därför att fullt slagsmål utbrutit och i samtliga fall som jag har kunskap om så har det aldrig varit människor födda i vårt land.Rapporten från ambulanspersonalen pekar ju på samma problem att det är i förorten med många invandrare som eländet pågår.
 Vad drar myndigheterna för slutsatser av det. Varför har det gått fel i vårt idyllsamhälle? Kan det vara så att allt är sämre i dessa förorter så att de unga blir hatiska på det svenska samhället som de anser att de blir utstötta från? Frågan är varför allt för många vänder bort blicken för de svårigheter som onekligen finns med stor invandring. Andra bara går till attack med svordomar vilket inte leder till något bättre varken för de som bor i utsatta orter eller för det svenska samhället
 Vi blir mer o mer likt samhället i USA med hårda motsättningar där man talar förbi varandra. Hatet biter sig fast så att all vettig diskussion blir omöjlig.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate