onsdag, juli 30, 2014

För inte så längesedan var homosexuella jagade och uteslutna!

När jag slår upp dagens tidning och ser att Pride i Stockholm har bannlyst SD från att vara med på bla. partidebatten så minns jag hur man i min ungdom jagade och uteslöt homosexuella från alla möjliga sammanhang.
Jag har haft homosexuella kamrater som tog sitt liv därför att de inte stod ut med att inte kunna få vara med i samhället som alla andra.
Nu handlar RFSL och Pride på samma sätt mot de som inte anser att vår politik håller i bla. invandringsfrågor. De utmålas som djävulen själv på ett sätt som är lögnaktigt.
Alltså samma metoder som de homosexuella själv har mött så mycket även i ett upplyst land som vårt.
Att SD och andra pekar ut de värsta homofientliga länderna och religionerna kan ju inte vara något fel. Länder som mördar och förföljer människor med homosexuell läggning ska brännmärkas. Religioner som hjälper till att mörda ska också brännmärkas.
Detta borde både Pride, Rfsl mfl. göra i allra högsta grad istället för att antaga vänsterns felaktiga inställningar att man ska tiga eftersom vi kan "stöta" oss med de muslimer som bor i vårt land.

Att handla odemokratiskt återigen mot SD är föga modigt, se till att de är välkomna eller tror ni verkligen inte att det finns homosexuella medlemmar i SD.
Eller tror ni att det inte finns homosexuella individer som inte gillar den politik som Migrationsverket och regering och riksdag utför i denna fråga. (Sverige ska vara bror-Duktig istället för att se till att HELA EU tar sitt ansvar).


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate