tisdag, juli 22, 2014

Det är ingen fotbollsmatch!

Ibland får jag för mig att en del i Sverige  (världen) behandlar politik som om det vore fotboll. Man hejar på "sitt" lag i vått som torrt.
I Sverige har laget sedan länge hetat Palestina och de spelar mot Israel. Inga nyanser råder i detta spel. Allt är svart och vitt och man kan tro att det är fotbollshuliganerna som leder hejarklacken.
Samma sak gäller "matchen" islamister mot kristna. I Sverige hejar man på islamisterna oavsett vad de utför på "planen"!
På många arenor så tar islamisterna till det grövsta våld man kan tänka sig mot de kristna, samma våld som de skriver att de ska använda mot judarna om de bara kan komma åt dem. Israel är ju så oförskämda så de försvarar sig! 
Aldrig att jag någonsin har påträffat någon som skriver om de kristnas situation i mellersta östern när man håller till vänster. Tyvärr så har detta otäcka spridit sig upp till svenska kyrkan också. 
Det finns dessutom några svenskar som kallar sig för judar och deras match är att heja på islamister samtidigt som de säger sig vara för fred?
Det går inte att få en varaktig fred med några islamister, deras hela agenda är att de ska döda "otrogna" allra helst judar.
Den fred de erbjuder då och då när de tvingas till detta är bara en fred så länge så att de kan mobilisera igen med nya vapen och så är kriget igång igen.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/iraks-kristna-flyr-undan-doden-och-vem-tar-emot-dem_3765554.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate