tisdag, maj 13, 2014

Skjutningar !

"En man sköts till döds i Göteborg på måndagskvällen.
Mannen hittades i en trappuppgång i Majorna.
– Det kryllade av poliser och kändes som i en film. Det brukar vara ett lugnt område, säger en kvinna som bor i området."http://www.expressen.se/gt/man-har-avlidit-efter-misstankt-skjutning/ 

Våldsbrotten fortsätter, är det inte i Linköping så är det Göteborg.

Hur många som blivit mördade i Göteborg har jag inte koll på längre men för en tid sedan var antalet offer 11 killar. (Inom ett år)

Ikväll krävdes ytterligare ett offer!

Ingen tycks bry sig heller och polisen har som vanligt i Göteborg mycket låg uppklarningsprocent på dessa mord. Ingen vill tala med polisen därför att de är rädda för att bli nästa offer.
Nästan alla är killar med invandrarbakgrund så man kan nog lugnt anta att de som skjuter har samma bakgrund. Alla tiger lika mycket som de offer som ligger där döda!

Det skulle vara klädsamt om alla de som alltid säger att det bara är frid och fröjd i vårt svenska samhälle kunde kommentera dessa mord någon gång och ge förslag på vad samhället ska tillgripa för att stoppa den här utvecklingen!
Så här står det i Corren om händelsen i Linköping: "22-åringen är sedan tidigare känd av polisen och har dömts för flera brott – bland annat misshandel och grov stöld. Den 29 april i år greps 22-åringen som misstänkt för grovt vapenbrott i Hejdegården. Samtidigt grep polisen en 23-årig man som enligt Correns källor har kopplingar till det kriminella nätverket Black Cobra. Bevisningen mot 22-åringen var dock svag och i onsdags i förra veckan beslutade åklagaren att häva häktningsbeslutet. 23-åringen sitter dock fortfarande häktad. Dessutom är en tredje man anhållen i sin frånvaro."PS Black Cobra kan du läsa mer om här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Black_Cobra

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate