lördag, mars 09, 2013

Dagens demonstrationer mot skumma polismetoder!

De metoder som polisen fick i uppdrag av moderaterna att utöva har inget med demokrati att göra, dessa metoder är däremot välkända från alla socialistiska länders historia. Sådant ska vi inte befatta oss med  utan det kan div. odemokratiska länder ensamma få syssla med.
Jag har alltid fått rysningar av dessa kontrollmetoder ute på stan och kommer aldrig att någonsin godkänna dem.
Det är avskyvärt att stoppa folk på stan utan orsak och helt klart utgå från ens utseende. Detta  är apartheid om något! Rasism helt enkelt som borde vara åtalbart!
Hur moderater och andra inom alliansen kan försvara det här är obegripligt, endast Folkpartiet har varit glasklara på den punkten. 
Det var trist att höra från en kamrat att delar av vänstern buade åt de unga liberaler som gick med i demonstrationen. 
Jag kommer osökt att minnas min FNL-tid på 60-70-talet då vi samarbetade med just FPU i kampen mot kriget i Vietnam. de ställde alltid upp vid FNL-veckorna och delade flygblad osv. Dåtidens "dumvänster" kritiserade detta "borgarsamarbete" och krävde att vi skulle ställa socialismen som huvudparoll så att bara socialister fick vara med och hjälpa Vietnams folk.

Tänk att det finns lika korkade vänstermänniskor fortfarande?


Att ena så många som möjligt bakom rättmätiga krav är den enda förnuftiga vägen! Socialister kan aldrig begära att få monopol på humanism!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate