måndag, november 02, 2009

Äktenskapsproblem !

"Erland arbetar på ett pappersbruk i en mindre industriort tillsammans med bäste vännen Sven-Erik. På fritiden driver han en äktenskapsskola i kyrkans regi tillsammans med sin fru May. På en fest drabbas han av en häftig förälskelse när han möter Sven-Eriks fru Karin. Erlands rationella lösning är att alla inblandade sätter sig ner och diskuterar situationen. De bestämmer sig för att flytta ihop, alla fyra, och upprättar 10 regler för sitt gemensamma samliv, ett beslut somsätter dem på hårda prov och hotar att störta dem alla i avgrunden."

Vi såg den här filmen i eftermiddags och den var stark att se med mycket goda skådespelare: Stina Ekblad, Pernilla August, Rolf Lassgård, m.fl.

När man har levt ett tämligen långt liv så finns det ju en hel del i denna film att fundera över. Nog för att jag tycker att dessa två par finner fel lösning på sina sk problem, kan inte tro att det skulle kunna fungera i verkligheten att två tämligen udda par flyttar ihop varav det ena paret har ett starkt kärleksförhållande.De andra två blir åskådare till hur deras partners vältrar sig i högljudd sex!

Många par upplever förvisso att "glöden" från den första tiden försvinner och då kommer frågan :vad bör göras?
Vad anser du?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate