söndag, juni 21, 2009

Sanna Rayman, rök och aska!


På Svd:s ledarsida skriver Sanna Rayman sina "frihetsartiklar"! Ofta tänkvärda men idag söndag 21 juni begår hon ett stort bottennapp. Se hennes ledare här:
Svd
Kan bara minnas ett annat stort bottennapp och det var när ledarsidan raljerade över att folk hade cykelhjälm på sig. "Man måste få känna frihetens vind svepa över sitt hår när man cyklade"!
Sanningen enligt akutintagen är ju att de som kommer in dit och har cyklat utan hjälm har blod i håret och hjärnan.
Sanna Rayman raljerar över att det börjar talas om förbud över att röka på uteserveringarna. Förstår av hennes ord att hon är rökare själv och då kan man nog inte likt Gustav den andre Adolf se genom röken och dimman.

Det roliga idag är att på sidan tre så publiceras en artikel vilken visar hur rökarna fullkomligt lusar ner hela Stockholm och för övrigt hela landet med sina fimpar.
Apropå detta så minns jag mitt boende i Rosengård. Jag bodde i ett av höghusen på Hårds väg och hade oturen att bo längs ner med tomt. Ja, jag skriver oturen! I det 12 våningar höga huset så stod alla rökare och knäppte ner sina fimpar på min uteplats.
Det är väl sånt som Sanna Rayman kallar för "frihet"??
Jag minns också hur det var på den "gamla goda tiden" när man fick röka i matserveringen på båtarna över till Köpenhamn. Rökarna stod i serveringen och drällde aska på andras mat!

Upprepar vad jag skrev tidigare i veckan: av sex rökare på perrongen så var alla kvinnor.
Är kvinnor idag "dummare" , vill hävda sig eller vad i sjutton beror det på att unga kvinnor inte kan ta till sig kunskapen om lungcancer?

Jag och 85 % av folket vill slippa andras rök !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate