lördag, juni 06, 2009

Pusher 3

Maken till felskrivning i tv-tablån idag !! Där stod att filmen var en "actionkomedi"!

Jösses! Filmen handlade om knarklangare i Köpenhamns undre värld, juggemaffian!
Två mord med hammare, en lång tortyrscen där man satte en plastpåse över huvudet för att slutligen låsa in offret i en frysbox. Styckning av två lik där man noggrant fick se hur blodet tappades ur kroppen som på en slaktad gris. Tarmar och annat maldes ner i en avloppskvarn.

Allt under det att huvudpersonen knarkade och firade sin dotters födelsedag ! Det kanske var detta som de ansåg vara "komedin" , vad vet jag?

I varje fall så var det en oerhört ruggig film och tyvärr så ser nog sanningen ut så här i dessa kretsar där man bara är intresserad av att tjäna pengar och att vara macho!

Dagligdags så mördas folk i dessa kriminella kretsar och tyvärr så kommer oskyldiga ibland ivägen för mördarnas kulor och bomber.

Jag hoppas att EU antar Lissabonfördraget och upprättar ett FBI i Europa så att man kan bekämpa denna grova brottslighet på ett bättre sätt än vad som sker nu!
Gå förresten och rösta och ligg inte hemma på sofflocket!

1 kommentar:

Aneurysm sa...

Kom in på din blogg av världens slump.
Filmen blir väldigt mycke bättre när du sett ettan och tvåan och fattar vilka riktiga lirare Milo och Radovan är! Bästa filmerna

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate