måndag, september 10, 2007

Slumpen......

Idag satt jag o knappade in direktlänkar från Sveriges radio till min jukebox på Debian. När jag hade satt in ca 10 olika SR stationer så fick jag för mig att sätta in ett par stycken lokalstationer bla Radio Malmöhus.
När jag kommer in i deras sändning strax efter kl 16.00 så börjar de sända en intervju med Marita, fd tågmästare i Malmö.Jag känner henne sedan många år.För idag exakt tre år sedan så var hon med på det Kustpilentåg som körde på en lastbil vilken stod innanför bommarna.Två lokförare dödades på en gång medan Marita blev mycket svårt skadad.Idag arbetar hon inte kvar på SJ för de kunde inte hjälpa henne till något vettigt arbete.Hon är skadad för livet både kroppsligt och själsligt,SJ har givit henne en summa pengar sen bryr de sig inte mer.
Visst kändes det underligt att jag för en gångs skull knappade in just Radio Malmöhus idag,det är mycket sällan jag lyssnar på dem.
Hade ingen aning om heller att det just idag var tre år sedan den hemska olyckan hände.

PS Chaffisen blev mot sitt nekande dömd till 16 månaders fängelse,han ansåg inte att han hade gjort något fel.Under rättegångarna så tittade han inte en enda gång mot Marita.Han har trots allt både kört mot rött samt försökt hinna över innan bommarna fälldes!
Det är fortfarande "billigt" att döda folk med bilen,hade han med kniv gjort samma så hade han fått livstid!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate