tisdag, mars 07, 2006

Dagens surgubbe!

Elaka småtjejer! Idag 00:33
Sista veckorna så har det på min messenger knappat in sig en del "fjuttisar" i skilda åldrar! (14-17 år)
Barnsliga,enfaldiga och elaka som små troll. Sitter där ute och är anonyma och kastar skit på vuxet folk,det är skitbra att man på mess kan ta väck dem samt blockera dem. Smack, så är de borta!
De är nästan som äckliga flugor ibland, undrar vad som rör sig i huvudet på dem egentligen.
Dom kanske tror att en man i min ålder skulle ha lust och pippa dem ?
Vad skulle man med såna småungar till ,jag bara frågar mig?
Karlar som drömmer om 15 åringar borde nog gå till en dårdoktor tror jag! Någonstans har de hamnat fel i sin uppfattning.
Jag är inte emot åldersskillnad men nån jävla måtta måste det ju vara.
Naturligtvis finns det tjejer som har huvudet på skaft och har redan läst och tagit till sig vissa lärdomar och som det kan vara kul att tala med över nätet men jag ser ju varje dag så in i bomben ytliga ungdomar som verkar att tänka med rumpan!
Kollar man dagböckerna en längre tid , vad som än händer i världen så syns det sällan där. Nej,istället så rapar man upp massor med fördomar ,dumheter,fylla och skvaller!
Svenska språket håller dessutom på att försvinna!
Jag har i alla fall nöjet att ha vänner i alla åldrar här på Lunar, så man ska inte ge upp hoppet om att en del "vaknar" upp trots att många verkar helt rökta!
Ikvällens lilla palaver på messenger så hann hon att tala om för mig att jag var gammal och att jag var ful osv. Så skönt det var att trycka på knappen "ta bort" och "blockera"!
En liten primitiv känsla steg trots allt upp inom mig,får hon leva så blir hon ju både gammal och kanske ful eftersom så många tjejer röker idag (super också) och det sätter sina spår .Man ser ju direkt på en kvinna om hon har levt dåligt,rynkor överallt plus en mycket ful hy!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate