söndag, augusti 29, 2010

Hur kan man ha Che som symbol!

Che Guevara var en äventyrare och mördare, tog ofta hand om att skjuta folk som betraktades som "förädare"! Var med och släpade ut fäder ur deras bostäder och sköt dem utan riktig rättegång. Folkdomstol kallar kommunister detta!

Mord är mord och han fick vad han förtjänade till slut efter att ha återigen åkt till främmande land för att starta "revolution"!  Folk som blir utsatta för sådan "revolution" anser rättmätigt att de har blivit överfallna.

Så gick det till i öst-Europa efter kriget då kommunisterna tog makten med vapen i handen. Che åkte dessutom i all hemlighet till Afrika för att starta "exporterad" revolution.

Che var under sin tid som minister på Cuba också medansvarig för att homosexuella sattes i KZ-läger! Många dödades också pga av sin sexuella läggning
.
Jag har aldrig förstått kulten omkring Che. För mig vore det som att sätta en bild av Stalin eller Mao på bloggen. Det finns de som har Hitler eller någon annan nazist på sina sidor och det är precis samma grej det handlar om.

Dyrkan av de onda krafterna i världen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate