söndag, juni 30, 2024

Fredens änglar tutar i sina horn!

 "I sitt sommarprat i P1, som sänds på söndagen, berättar Lindmarker att det även fanns andra saker som låg bakom hennes beslut. Som bland annat Hamas attack mot Israel i oktober 2023 och det krig som följde.

– Det här var något utöver det vanliga, Hamas attack. Och sen Israels långtgående hämnd, en långt utstuderad grymhet och hänsynslöshet från båda sidor som drabbade människor som bara ville leva sina vanliga liv, säger det tidigare nyhetsankaret i programmet och fortsätter:" Expressen




Så här skriver jag på Face:De allierade under ww2 var överens om att Tyskland med nazismen måste utplånas. Ett fullskaligt krig över hela Europa. Ser i Expressen att Anna Lindmarker ska tala idag i Sommar. Hon anser att Israel bedriver ett krig vilket de inte ska göra, jag tolkar hennes ord så. Israel har i åratal fått raketer mot sig från Gaza. Massakern den 7 okt var droppen av ondska. Att Israel bara ska sitta där och inte göra något är ju otänkbart. Med ett sånt handlande skulle Israel snart bli utplånat och offren skulle bli 7 miljoner. Iran bara väntar. Tur att inte Israel styrs av känslomässiga kvinnor. Nej, nazihamas måste krossas.


Undrar om Anna Lindmarker också anser att Ukraina ska ge upp i kriget mot Ryssland? Eller är det bara Israel som ska lägga sig platt för nazihamas?


Man kan ju också spekulera i hur Israel överhuvudtaget skulle ha existerat om de inte haft en stark krigsmakt under alla år sedan 1948?

Alla dessa terrorörelser med Iran bakom sig har ju sagt att de ska slakta alla judar.

Med sådana grannar så måste Israel gå till HÅRT motstånd för att dels kunna avlägsna faran samt ge ett besked till mullorna i Teheran att utan strid ger man sig INTE!

ATT världen idag tolererar att det enda demokratiska landet i MÖ behandlas så, se bara hur FN hela tiden ställer sig i princip på terrorns sida.

Inte ens houtis i Jemen och deras anfall på den civila sjöfarten åtgärdas av FN.

Houtis står också under Irans vingar.

Men dessa inom olika fredsrörelser vill inte (kan inte) inse vad islamisterna är för krigsrörelser. Att kvinnor överhuvudtaget kan ställa sig på dessa förtryckares sida visar en obegåvning som är hemsk. Nazihamas med kamrater är inte ett dugg bättre än tex IS!

Västvärlden må darra inför att Iran vinner kriget mot Israel, om så är det vår tur förr eller senare.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate