torsdag, maj 09, 2024

Otäck antisemitism !

 Historien sägs ibland att den upprepar sig men vad som händer är att den ser olik ut det som hänt tidigare. 

 Det som vi ser i Malmö idag med dels människor boende i staden dels med många tillresta från bla Köpenhamn är tyvärr samma antisemitism som den vi ser 1929 i Tyskland. Den tyska nationalsocialismen växte sig stark och kunde ta makten 1933. 

Då var judarnas öde beseglat, de skulle bort och bojkott av affärer, fabriker mm som ägdes av judar proklamerades. Idag är det samma rop på tex bojkott och vad är aktionen mot en ung judisk sångerska annat än samma antisemitism ? 

Alla dessa demonstranter från islamisterna till kommunisterna använder lögnen som vapen på samma sätt som hördes i Tyskland på den tiden. Att använda barnen är tyvärr också något som är vanligt men då bara barn i Gaza. 

Alla judiska barn som mördades den 7 okt finns inte med i bilden bland dessa demonstranter.Svensk massmedia har svalt den propaganda som kommer ut från hamas, de sväljer med hull o hår. HUR hade det sett ut om massmedia under andra krig hade bara belyst vad ena parten hävdar? 

I Sverige är det som så sedan så många år att palestina och hamas behandlas med silkesvantar. VAD bäddar det för ? Vad blir fortsättningen på denna eländiga hatorgie? Judar i Sverige har idag sagt att de ger upp att bo här! Ska hela Sverige bli som Malmö där inga judar kan bo kvar pga antisemitism?





 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate