tisdag, maj 14, 2024

Importerad woke fr USA!


 Jag visste att detta tältande skulle komma, allt från USA:s wokevänster kopieras. 

Folkmord säger Greta hela tiden. ATT hon eller ingen annan har några som helst belägg för detta det skiter de i, allt är propaganda. 

Att många terrorister har dödats av IDF är i sin ordning .Så såg det ut i Tyskland också våren 1945. De som börjar ett krig samt fortsätter att kriga möter ofta ett sådant slut. Såg en siffra på 13000 döda terrorister, ingen vet nog idag hur stor siffran är. 

Aldrig att de här sk aktivisterna för nazihamas ens snuddar vid den fakta som utpekar IRAN för att ligga bakom terrorismen i hela mellanöstern.

Iran med sin förföljelse av den egna befolkningen ,de dödar unga kvinnor som tagit av sig hucklet.

Att den sk vänstern i vårt land har övergivit de som kämpar mot både Irans och Turkiets islamistiska härskare samt ställt sig på terrorns sida är mer än skamligt.

Men det visar bara hur dåligt skolade de är!

Allt går på känslor och det är så tydligt att ju flera unga kvinnor som finns hos vänstern ju mer mycket underlig politik ser vi.

Känslopartiet V kanske man kan drista sig till att säga idag. Men även R-arna i Göteborg är helt uppslukade av denna politik som gjorde att ledaren Frank Baude gick ur sitt parti.

Nazihamas ska utplånas med alla medel,gör man inte detta utan skulle följa USA:s råd ( dra sig ur Gaza) , ja då går det några år sen kommer det nya hemska massakers. Nazihamas och Iran har sina planer färdiga. 

De bryr sig inte ett dugg om sin egen befolknings väl och ve, de kommer ju till paradiset!

Greta och hennes gäng bryr sig nog egentligen inte heller, de följer nog Maos tes att en revolution är ingen tebjudning! Med andra ord, lite spill får man tåla!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate