söndag, mars 10, 2019

Hyckleriet!




 https://youtu.be/m3rwhG0R4Rw

Här är två olika tillfällen då organisationer demonstrerar i Stockholm.
Infödda svenskar lyser med sin frånvaro exakt som när Kurderna demonstrerade på Norra Ban. Inte ens den demogalna vänstern fanns på plats,ämnet passade väl inte dem.Motstånd mot islamismen och dess våldsdåd.
Så har det sett ut nu ända sedan islamisterna visade vad de ville med början i Afghanistan. När de slog till mot USA med de avskyvärda flygplanen in i skyskraporna kunde jag höra skadeglädjen bland en del "vänstervänner"!
Också en avskyvärd reaktion.
Att USA tog en del av dessa ruttna människor till sitt fängelse på Kuba har jag full förståelse för idag. Dessa islamister har ju visat att de är mycket farliga.
Sverige har som vanligt fegat ut och varken anpassat lagstiftning eller andra åtgärder mot tex IS-mördarna. Tvärtom håller Sverige på att anpassa sig efter islam regler. Könsåtskillnad tex.
Nu stiger en del sk intellektuella upp och låtsas att de verkligen har "kämpat" mot is och andra liknande mördargrupper. Detta försök att rentvå sig faller platt till marken, vi kommer ihåg och internet kommer ihåg.

Vi minns vem och vilka som påstod att vi var "rasister"!
I Sverige pågår dessutom en ren rasifiering av vårt samhälle.Snacket om hudfärg och framförallt "vita män" ser man dagligdags från särskilt den hysteriska feministrörelsen.
Var fanns den förresten denna "kamprörelse" under alla stora demonstrationer mot islamismen?

Jag var med på tre stora demon och kan verkligen vittna om att vi var ett fåtal svenskar på plats! Det kändes uppriktigt sagt som så förnedrande för detta land och folk som jag lever i! Jag skämdes! Jag skäms fortfarande!

Och hycklarna känner jag bara trötthet inför, de är hala människor med en ideologi av feghet långt in i själen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate