torsdag, november 28, 2013

Birro drar helt riktiga slutsatser!

http://www.expressen.se/kronikorer/marcus-birro/manga-feminister-siktar-pa-fel-saker/

När Birro publicerade det här så gick vissa feminister igång för fullt och utmålar honom som en skithög och fiende.

Jag känner igen det här från mitt eget liv när min dåvarande hustru gick med i Grupp 8.
En av de första riktigt radikala kvinnorörelserna. Från att ha varit en förnuftig kvinna så började hon och hennes kompisar att odla ett hat mot män som tog sig uttryck ibland annat att i alla sammanhang håna män generellt.
Centralt i ledningen för grupp 8 förde man samma vansinniga splittringslinje mot män.
Män blev inte värda någonting och man drog sig inte för att bunta ihop oss män på samma sätt som rasister gör om andra folk som de tycker är undermåliga.

Det känns så trist att se inlägg från kvinnor som inte ens idag kan öppna upp sina ögon och se verkligheten så som den är. Många av oss män är lika f-b på våldtäktsmän, horgubbar,kvinnomisshandlare osv och vill f-b inte buntas ihop  kollektivt med dessa individer.

Intressant är att många (flertalet?) feminister aldrig säger ett enda ord om islam och deras sätt att behandla kvinnor och unga flickor?
Hela denna religion förtrycker ju kollektivt genom sin lära kvinnor. Koranen ger ju mannen all rätt över kvinnorna , man får to.m slå sina kvinnor.
För övrigt ser man ju i deras moské hur det är ställt med jämlikheten. Kvinnor måste hålla sig undanskymda!

Att hoppa på Birro som är en hygglig man som tar sitt ansvar är ju fullkomligt missriktat men tyvärr rätt så typiskt . Ibland undrar jag hur en man ska vara för att han ska duga i dessa kvinnors ögon?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate