torsdag, december 19, 2019

Så sprack R-arna återigen!

Vänstern, allt från SKP till bokstavsvänstern spricker alltid och delar sig i ännu fler organisationer. Under bara min levnad så har mer än ett tiotal organisationer uppstått och dött.
KFML vilken redan 1967 avknoppade sig från dåvarande SKP har genomgått så många splittringar så jag har tappat räkningen. Unga människor har strömmat igenom den typen av organisationer ungefär som ett lämmeltåg.
För ett par veckor sedan kunde jag se i Proletären (Kp -fd kfmlr) att något var på gång. När jag ställde frågan till dem så fick jag inget svar.
Idag kom svaret med en debattartikel i Expressen från Nils Littorin.
https://www.expressen.se/debatt/darfor-lamnar-jag-den-illroda-vanstersekten/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb



I den här typen av kommunistiska organisationer så dröjer det aldrig länge innan bråket börjar mellan olika fraktioner.
När bråket har pågått ett tag så börjar de betrakta varandra som de allra värsta fiender. I alla länder där de kommit till makten så börjar utrensningar av fienderna. Rättegångar där hemska anklagelser ställs och straffet ofta är döden.
Här i Sverige nöjer man sig med uteslutningar och baktaleri.
Nils Littorin har självmant valt att gå ur samt brännmärka KP och nu är han den stora dödsfienden för detta allt mindre "parti" !

Mitt råd till Proletärenfolket är som vanligt,LÄGG ner skiten.Ni har ingen som helst uppgift att fylla här i världen.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate