lördag, juni 19, 2010

Jag gillar äkta kärlek!

Jag har nu kollat mycket på tv idag, särskilt från bröllopet. Hann även med fotbollen där Danmark idag vann över Kameroon med 2-1 vilket gör att Danmark hänger kvar än.
Sedan har jag läst bloggar och andra uttalanden från rabiata antimonarkister, hätska otäcka attacker. Lena Andersson i DN , vilken jag uppskattade som skribent när hon var på Svd, tar nog priset. Det var en enda lång artikel med hat i tonen. Skulle tro att Ohly och hans lilla parti skriver under på varenda bokstav.
Personligen är jag så trött på dessa rabiata människor och den oförsonliga ton de håller i allt de skriver. 
Vore det inte bättre att de skrev redan från början "jag är emot allting".
Vänsterpartiet kan ha en banderoll där de skriker ut "Nej till allting"! Östros kunde gå med V med en egen paroll :där det stod:" Det räcker inte, det ska vara mer"!

Trevligt med en sak på bröllopet var att Peter Jöback med kille var inbjudna till slutfesten.För en stund sedan när dansen vidtog så kunde man se en glad Jöback dansande med sin älskade.
Störst av allt är kärleken sa Prins Daniel i sitt tal till sin prinsessa.Ett roligt personligt tal som lockade till skratt och tårar. Skönt var också att se kungen dansa med fru Westling!
Vissa som angriper monarkin drivs att ett oförsonligt hat, särskilt de som är vänster. Helst vill de säkert göra som Lenin gjorde, mördade alla inom tsarfamiljen!
Om de är emot överklassen så blir det ingen skillnad med republik, samma sorts överklass finns med på de stora festerna. Att välja Göran Persson till president vore minst lika så dyrt som att ha kungahuset, vissa säger att det till och med skulle bli dyrare. Fjäsk för kungahuset är vanligt enligt en del men inte skulle det bli någon skillnad med president. Möjligen om man väljer att låta talmannen i riksdagen vara president .
Grått och trist men demokratiskt ! Om man vill avskaffa monarkin med dessa åsikter då måste man nog säga ordet B också. Avskaffa kapitalismen och införa kommunismen eller den ljumnare socialismen.
Då vet vi också vad som kommer med badvattnet nämligen diktaturen!
Det är konstigt att antimonarkisterna har blivit så otrevliga just nu när vi har fått en vanlig grabb gift med kronprinsessan. Är det detta som retar upp dem att en ofrälse går och blir prins?
För det är väl inte så att de hatar att se verklig kärlek segra?

1 kommentar:

Anna Högrelius sa...

Jag tycker att det var ett fint bröllop och de är väldigt vackra ihop. Men det är inte det som är saken! Jag är starkt emot att man ärver en titel. Det är odemokratiskt i mitt tycke. Men om jag vill avskaffa monarkin? Nej, så långt är jag inte beredd att gå eftersom det skulle med stor sannolikhet bli ännu dyrare med republik. Men jag är ändå av åsikten att det är odemokratiskt att ärva en titel. Tycker för övrigt att det var larvigt av Ohly att inte vara med på bröllopet, men kunde man tro annat?

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate