onsdag, april 19, 2006

På torsdag ska föräldrarnas attack på dottern spelas upp på nytt. Då genomför polisen en rekonstruktion av pappans knivöverfall på sin sextonåriga dotter. Det var i slutet av mars som flickan skrikande kom inspringande i en spelbutik i köpcentrat Leonardo vid Möllevångstorget i Malmö.

MALMÖ. Hennes 40-årige pappa kom efter henne. Han misstänks ha hotat butiksbiträdet med kniv, och är därför misstänkt även för olaga hot.

Attacken på dottern rubriceras som mordförsök och enligt misstankarna är det flickans mamma som tryckt på för att pappan skulle straffa dottern. Händelsen är ett så kallat hedersbrott, eftersom motivet till attacken är att föräldrarna ogillar dotterns beteende eller uppförande. Men exakt vad de ogillar vill inte polis eller åklagare avslöja.

Föräldrarna har nu suttit häktade i nästan en månad, men för att kunna slutföra åtalet, som ligger till grund för rättegången, vill åklagaren rekonstruera händelseförloppet på plats och dokumentera det." Citat ur SDS.

Kultur eller vansinne? Det är frågan. En sak är säker och det är att för den normala individen är det totalt obegripligt att föräldrar kan göra så här mot sin dotter. Vad hon än har gjort!
Som förälder ska man ställa upp för sina barn så långt det går, naturligtvis ska man ju inte stödja brottslig verksamhet eller politisk verksamhet som är olaglig.
Det säger ju sunt förnuft eller hur?
När man har följt SDS i Malmö en vecka så radas det upp brott och vansinnigheter hela tiden och det var så i alla år jag bodde där nere också.
Många människor från andra länder figurerar hela tiden i all form av brott och våld.
I går snackade de på tv om att flera tusen krigsförbrytare kan ha dolt sig bland de flyktingar man tog in på ett enda dokument för ett par år sedan. Regeringen tillät 40.000 individer från Bosnien komma utan undersökningar över vilka de var.
Inte undra på att det går snett i vårt samhälle ofta för dessa många gånger djupt skadade och farliga människor!
Vårt samhälle har kommit till en punkt där vi har hamnat på samma nivå som USA hade det på trettiotalet. Gangsters finns överallt och kontrollerar allt från smuggel av sprit,cigaretter,knark,horor m.m.. Nästa steg kommer att följa mönstret från USA, de stora pengarna investeras i olika krogar,aktier,affärer,fastigheter,hotell ,spelhallar osv!
Deras barn får god utbildning, blir sk smarta gangsters med flotta kontor och ingen polis i hela världen kommer åt dem längre! I USA la man under sig krigsindustrin bla helikoptertillverkningen. President Kennedy hade lovat dessa gangsterdirektörer massor med order men svek dem och se hur det gick för honom!
Kan man döda eller har man viljan att döda sina egna barn så tror jag att man kan i stort sett göra vad som helst!
Jag har ju tyvärr sett det här på mycket nära håll och blev även duperad av en psykopat till att tro att han var en "trevlig" och fin man. Han åkte in för mordförsök och knarkhandel på 7 år och det visade sig att han redan hade suttit i 9 år på Kumla.Nu är han utvisad till BudaPest men styr sin knarkhandel därifrån!
När han satt inne så ägde han fastigheter och krogar i Malmö , myndigheterna kunde inte ta dem ifrån honom trots domar för kanrkhandel.Det säger ju en del om vårt samhälle!!

Föregående














Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate