måndag, februari 27, 2006

Att vara gay!

Att vara gay! Idag 11:40
Lyssnade på radion idag och en kille som var gay berättade om en ny företelse i gayvärlden. Två vänner till honom gick hand i hand i Amsterdam då ett gång muslimska killar gick fram och misshandlade dem,samma sak har hänt bla i Göteborg och andra platser! En ny grej håller alltså på att växa fram. En mycket otäck inriktning av religiösa unga män. En del i olika kristna kyrkor mobbar per ord men de här muslimska unga männen går ett steg till,de tar till våld.
Läste häromdagen i svd om ett gaymord i Stockholm där mördaren hade skurit huvudet av offret och ställt det på ett bord samt ristat in följande budskap i bordsskivan:"Bög nr 1" Ett tydligt budskap att det kommer att bli fler offer!
Polisen släppte statestiken över våldsbrott i Stockholm och det är massor med homosexuella som överfalls på ett år och då finns ju ändå ett stort mörkertal
Tänk att vi inte har kommit längre än så här. Tänk att det finns människor som tolkar bibel o koran på det mest fruktansvärda sätt.
Vad ska vi göra åt tex dessa unga muslimer som nu går in för att misshandla andra människor. Varför denna tystnad? Är man rädd för att bli beskylld för att vara razze?
Om man inte tar upp såna här problem i ett samhälle så anser jag det vara omvänd rasism!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate