torsdag, juni 24, 2010

Läs och begrunda sedan över vad för sorts land Sverige är!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gravid-14-aring-fortfarande-forsvunnen_4909671.svd

Jag har följt denna olustiga historia ända sedan tidningarna började skriva om detta . Ett fasansfullt behandlande av ett barn enligt vår lagstiftning. Sverige bör prickas av FN över sin handläggning av detta levnadsöde.


Flickan är enligt läkare inte ens 14 år när de undersökt henne. Kan inte fatta hur det år ut och år in får pågå något sådant . I princip så har det inte spelat någon roll vilken typ av "sosseregering" som sitter. (M+S+C+Fp+Mp+Kd+V)
Sverige följer inte de konventioner vilka finns om hur man ska behandla barn och unga. Hur fan ska man kunna förklara att massor med unga pojkar i ålder 15-20 får stanna men inte denna unga gravida flicka?


Sverige utövar tortyr har jag påstått många gånger men det vill inte huvuvdelen av läsarna  tro, läs då en gång till Svd och om inte detta förfarande ÄR tortyr så då vet jag inte vad jag ska säga.


Finns det inga vettiga människor på "utvisningsverket" eller i regeringen eller riksdag vilka kan inse att så här kan vi inte fortsätta att ha det i vårt land. Det är skamligt och får både mig och andra att må illa!


Jag har inget förtroende för något parti i riksdagen pga av hur man behandlar tex dessa olyckliga människor.


Piratpartiet är det enda parti vilket på allvar tar upp frihetsfrågor och ett sådant här ärende hamnar under ordet FRIHET!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate