måndag, juni 17, 2024

Moraliskt ruttna människor finns i Gaza!

 Så här skriver Hjort i Bulletin bla: "

17 jun 2024 06:00

När den israeliska armén nyligen fritog fyra av de israeler som kidnappades under pogromen förra oktober visade det sig att några av de kidnappade hade hållits fångna av en journalist som skrev för Al Jazeera. Journalisten Abdallah Aljamal dödades när hans bostad stormades och de kidnappade fritogs.

När nyheten först släpptes rapporterades det som att Israel hade stormat en journalists hem och dödat honom och delar av hans familj. Den lilla detaljen med de kidnappade föll bort.

Aljamal hade rapporterat mycket från området och striderna där. Det är nog svårt att hitta en mindre oberoende journalist än en person som håller kidnappade som fångar i sitt eget hem. Fångar som dessutom löpande har utsatts för misshandel, tortyr och vanvård. Bland annat täcktes de kidnappade med filtar under de varmaste timmarna, en form av värmetortyr.

Det är inte en gråzon mellan civila och stridande eller för den delen journalistik och propaganda. Aljamal var en stridande som växlade mellan rollen som kidnappare och informationskrigare. Ett växlande av roller som många accepterade."


 Många av de kidnappade är mördade eller plågade av människor vilka är fullt jämförbara med Hitlers fångvaktare i olika kzläger!

Jag talar om dessa civila ? vilka man kan se i otaliga korta filmer, de hånskrattar när de plågar sina offer. Folket på gatorna jublar.

Varje frisk människa tar avstånd från denna fruktansvärda händelse!

MEN inte alla dessa palestinakramare, nej då, de försvarar allt som hänt.Nu såg jag från Sverige hur en grupp av dessa låg med röven i luften och bad till Allah!

OCH hur kan de ställa sig bakom IRAN. 

De här männen liknar på pricken alla dessa mördare vi har i Sverige nu, flertalet är från hem där klanen är det mest betydelsefulla , sen kommer koranen. Våra fängelser håller sakta på att bli proppfyllda med män från MÖ och norra afrika.

Lika hänsynslösa som männen nere i Gaza o den sk västbanken.

Jag minns också hur Uppdrag granskning  filmade sådana män när de satt i Spanien och lurade pensionärer på pengar genom sina mobiler,de skrattade och tyckte det var skitkul att lura folk på hela deras besparingar.

Moralisk bankrutt men det har med deras kultur också att göra samt fostran. Vi är ju bara svenskar och inget värda i deras ögon.

Vi är hundar och orena och dem får man både sparka på samt lura.

Det är sunt att känna avsky för dessa individer. OCH de som kallar oss "främlingsfientliga"  har tagit parti för all sorts kriminalitet .Från Gazas ohyggligheter med fångar till de som skjuter ihjäl människor i vårt land. 

Tar man parti för de kriminella så är man ju likadan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar