söndag, juni 16, 2024

IRAN är en skurkstat och står bakom Hamas!

Så här skriver Expressen idag på ledarplats: "

Ända sedan stormningen av amerikanska ambassaden 1979 har mullaregimen satt i system att kidnappa utländska medborgare för att använda dem som brickor i ett politiskt spel. Ofta framgångsrikt. 

Listan över länder som har betalat, i reda pengar eller med fångutväxlingar, är lång. Storbritannien avskrev för ett par år sedan en skuld på omkring fem miljarder kronor för att få hem två britter. Förra året fick Belgien loss flera européer i utbyte mot den terrordömde iranske diplomaten Assadollah Assadi. "

Tyvärr ser det ut så och man kan ha åsikter om hur Sverige nu har gjort för att få två fångar frisläppta. Jag väljer att dela de anhörigas glädje men inser också att Iran har vunnit återigen.

Utpressare ska inte vinna om vi följer mallen!

Iran är ju den stat i världen vilken öppet är beredd att utplåna Israel och på detta sätt har de vunnit världens antisemiter till sin sida. Unga demonstranter ropar ut Irans slagord på sina palestinademon!

Så fort det gick för vänstern att bli kappvändare denna gång.

Det är förfärligt att behöva uppleva hur man nu kan blunda för Irans våld och uppmuntran till terror i världen, det är en moralisk bankrutt av vänstern! Överallt!


Men tecken har synts genom åren när sossarna har umgåtts med bödelsväldet på ett synnerligen kamratligt sätt. Man ska inte behöva se sådana här bilder överhuvudtaget,fiender ska hållas långt borta.

ATT franatisera med fiender till demokratin ger oerhört dåliga vibbar!

Jag ansluter mig till de som demonstrerar MOT den mullaledda regimen.  Det Iranska folket förtjänar en annan ledning.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar