torsdag, januari 24, 2019

Djurrätts-fascister!

"Göteborgs-Postens granskning av de fruktansvärda trakasserier som militanta djurrättsaktivister utsätter enskilda bönder och deras familjer för är djupt obehaglig läsning. Brandbomber, mordhot, inbrott, misshandel och gravskändning tillhör de grövre övergreppen. Men över 200 belagda brott kan kopplas till den organiserade extrema delen av djurrättsrörelsen under bara de tre senaste åren. Mörkertalet vet vi inget om.
Det är hög tid att agera. Människor har redan fått sina hus och hem ödelagda av mordbränder. Barn trakasseras. Någon har till och med ansträngt sig med att pryda en hel skolgård med budskapet att en 8-årig flickas pappa är en mördare. Hur är dessa människor funtade?" 
Håkan Boström ställer dessa frågor efter ett reportage om hur bönder förföljs i allt större omfattning.
Vill du ha en lektion i hur fascister arbetar så ska du börja lyssna på de bönder som valt att framträda.Många vågar inte tala eftersom även deras barn blir hotade.
DET är illa att polisen inte har resurser till att bekämpa denna brottslighet men det ligger också i linje med de nya politiska tongångarna i vårt land att inte bry sig om denna typ av brott. 
Det är ju nästan "fult" idag att använda päls eller skinnjackor liksom att det är "fint" att inte äta kött!
Att kor släpper pruttar anses värre än alla bilars utsläpp i vissa kretsar. 
Vi lever i en löjlig tid där de "kränkta" människors makt är stor,alldeles för stor.
Vi lever i en tid där sk vuxna har låtit barnen ta över och bestämma! 
Det är beklämmande att som äldre se hur barn kör med sina föräldrar idag. När jag dessutom får höra hur barn uppträder mot sina lärare så blir jag beklämd. 
Vi lever i en tid när vi ser hur det civiliserade samhället bryts ner bit för bit. Råheten tar över !
Inatt begicks ett mord i Umeå ,skjutningen skadade dessutom två killar. Bomber exploderar med jämna mellanrum lite överallt. Och så alla anmälda våldtäkter som hela tiden ökar.
Just i detta tidevarv framträder då "de goda" djurrättsaktivisterna med sitt "goda" våld!
Fanatiker likt sina föregångare i nazityskland, de tar sig rätten att vara bödel och domare på en gång.
Samhället måste sätta dem i fängsligt förvar innan de lyckas döda någon!

Richii Klinsmeister, 37 år, Marks kommun

Grundare och ledare för Djurfront. Ursprungligen från Göteborg. Har uppgivit för polis att han är sjukpensionär.
Dömdes år 2014 till fängelse för mycket grova attacker mot flera lantbrukare. Ingick då i Djurrättsmilisen, vars medlemmar anlade bränder, dödshotade lantbrukare med yxor och skändade familjers gravar.
Tidigare folkvald i Miljöpartiet, samt talesperson för Djurrättsalliansen.
Sprider i dag grova hot och trakasserier mot enskilda lantbrukare på sociala medier. Organiserar och skjutsar runt övriga Djurfront-medlemmar i bil. Är även ansvarig för antijaktgruppen Hunt Saboteurs, som till står del består av Djurfront-medlemmar och som uppmanar till våld, trakasserier och mord på jägare.
Just nu misstänkt för flera brott riktade mot lantbrukare, som han också har kontaktförbud mot eftersom risken bedöms vara stor att han fortsätter begå brott.
Sprider hyllningar till Nordkorea och Josef Stalin. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar