måndag, juni 10, 2024

Netflix nya serie om Hitler!


 Det som slår mig när jag ser första delen av denna serie är att så mycket kan appliceras på nutiden och i synnerhet Hamas.

När jag hör anklagelserna i Nürnbergrättegången så stämmer de på vad Hamas har utfört. Massakern och bortförandet av civila var något nazismen dömdes för, det är nämligen krigsbrott!

Uppbygget av det Tyska Arbetarepartiet och deras propaganda och verksamhet med judehatet som grund är ju så likt det Hamas också har gjort. Man ser ju ofta från vissa länder i MÖ att de köper o läser Hitlers Mein kampf. Tom. i Sverige hör man  Palestinier  hylla Hitler och hans mördande av judar.

Nazismen började redan från dag 1 att påstå att judar var inga riktiga människor osv. Exakt det man hör ur munnen på dagens  Hamasanhängare.

Håller historien delvis på att upprepa sig igen ? 

Nationalsocialismen var en liten obetydlig rörelse från början men växte så småningom och det kommande storkriget fanns där i bakgrunden hela tiden.Även utrotningen av judar,romer mfl finns med i bakgrunden.

Ungefär som de arabiska staterna resonerade redan 1948. 

Dagens Iran-Hamas är ju helt öppna med vad de ska göra med judarna och Israel.

DET är därför jag kallar V+Mp+C  för antisemitiska partier. De viftar med flaggor och V-ledaren hade en liten flagga på kavajen vid partiledardebatten.

Hela den sk Palestinarörelsen världen över är ju likadana som Hitlers brunskjortor SA.

OM man är demokrat så kan man inte hylla varken Iran, Hamas eller Hezbolla!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar