måndag, maj 20, 2024

Vi lever i en historielös värld!

När Irans president plus några till ur det islamistiska toppskiktet i Iran omkommer i en olycka då flockas vissa ledare med tårar i sina ögon. Naturligtvis Putin i främsta ledet.

Alla dessa män i ledningen för Iran har massor med blod på sina händer, inte bara i andra länder utan även i sitt eget land. De har under alla år avrättat massor med människor  vilka är Iranier. Det räcker ju med att vara homosexuell så hängs man.

Iran är ju det land som stöttar all terror i MÖ. Bla står de bakom Hamas. 

Att världen har blivit så dålig med sina bedömningar vad som är rätt eller fel kan nog sökas dels i skolorna och deras undervisning och så den massiva vänsterpropagandan mot judar och Israel som pågott i så många år. 

Strax efter ww2 så kunde människorna orientera sig bättre, inte fanns det många som stod på Himmlers sida.

Himmler var nazist och var ansvarig i allra högsta grad för mördandet av miljoner judar! Kort och gott en kriminell  person. 

Ebrahim Raisi var verkligen ingen snäll människa, han är en av de män i Iran som hade mest blod på sina händer. Men att både betydande ledare samt olika människor "gråter" över hans öde är märkligt.
Det råder förvirring idagens samhällen, unga studenter sluter upp omkring dessa mördare från Iran.Hamas, Hizbolla mfl.
DET är ju som att under ww2 sluta upp omkring SS!
Har man utrotning av judar samt krossandet av staten Israel på sin agenda så har man ju i praktiken ställt sig på Himmlers och nazihamas sida!
En sosse i Lund gick fram till de tältande antisemiterna och berömde dem!  Fy fan!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar