fredag, maj 10, 2024

Varför genomskådar inte demonstranterna Hamas?

 Under årens lopp är det många från Gaza vilka har arbete i Israel, de tjänar mycket mer där. Nu har Hamas förstört denna möjlighet kanske för mycket lång tid och familjerna i Gaza har fått en mycket lägre standard.

Samma med avancerad sjukvård där Israel har hjälp många från Gaza,

ATT överhuvudtaget tänka tanken att man ska mörda grannen på andra sidan gränsen! De som föll offer den 7 oktober var dessutom vänligt inställda till de boende i Gaza. Inte ens utlänningar vilka hade stor sympati för tom. Hamas skonades.

Detta borde ju ge en vink till all vänster i världen, kommer ni dit så riskerar ni att mördas av era idoler!

Ungefär vad som hände i Sovjet på trettiotalet med ditresta kommunister fr bla. Sverige. (Läs om Kirunasvenskarna)

För mig och många andra är det svårt att förstå varför så många går omkring och ropar "Free Palestine" ! Vad är det de menar egentligen ? Ser de Israel som Palestina så har de aldrig läst historia som stämmer med fakta. Om man ska peka ut något som Palestina så är det ju Jordanien! 

Har de ens läst hur NF - FN tog ställning på sin tid?

DET är förfärligt att så många bygger sina uppfattningar på bluff och båg som de ända från barndomen har matats med. Antisemitism med modersmjölken.

Ett folk som är ständig förlorare eftersom de valt att inte gå vidare i livet utan sitter fast i en gegga sedan så många år. Jag minns mina möten med araber i Malmö och deras hopplösa teser.

De för en kamp de aldrig har en chans att vinna eftersom de har så fel i grunden.


Inte ens tävlingen lyckades de förstöra och Israel får Europas stöd. Att ge sig på en sångerska på det sätt som Wiehe och CO gör gagnar absolut ingenting. En som verkligen visade sin totala oförmåga till mänsklighet var kommunistdonnan Ekis!

Kajsa Ekis tog sig till mötet där Malmös judar dansade och firade och där började hon skräna "folkmördare" och annan skit.

Polisen tog henne ! Flera på torget hade släkt som blivit mördade den 7 oktober. Sådana människor som Ekis har nog obalans i hjärnan milt sagt.

ATT öppna krig gång på gång mot Israel har aldrig varit någon framgång. Ändå fortsätter man den inslagna vägen, vad vittnar det om?

Exakt samma inställning jag mötte på 80-talet i Malmö. Skillnaden idag är att de är fler som kommit hit som "flyktingar"!

De säger när de kommer hit att de flytt från Gaza! Nej, det håller inte då att resa dit då och då. Har de flytt från Hamas eller Jihad?  Nej, det har i så många år pågått falsarier angående dessa "flyktingar" !

DET är bekvämt att bosätta sig i Malmö och leva på alla bidrag. Hur mycket pengar som sedan skickas till Hamas är det ingen som vet men det vi vet är att oerhörda summor förs ut ur Sverige varje år. DESSUTOM detta att staten också under åren har skänkt miljarder för att upprätthålla något så sjukt som det som pågår nere i MÖ!

Mina och andras pengar ges bort till terrorns aktörer. Som Hamas nu har sagt åtskilliga gånger, vi ska fortsätta med massakers. Många massakers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar