onsdag, maj 29, 2024

Många skribenter idag lägger in att Israel måste skydda civila!

Jag läser många olika tidningar och skrifter på internet. Kloka skribenter skriver om kriget som hamas startade.  De fördömer naturligtvis massakern   , ibland verkar det mer som en plikt. 

Sedan när de är inne och skriver om själva kriget så ser jag exakt samma sak gång på gång. De måste kritisera Israel och hur de bedriver kriget. Ofta har de baserat sina åsikter på de siffror hamas har släppt ut som alltid har visat sig som felaktiga. 

Samma sak med många både bilder och videos som visar sig vara bluff. Hamas har hela team som fungerar som Pollywood. 

DET är inte alla i Gaza som gillar vad hamas håller på med och de släpper ut både videos och bilder som inte stämmer överens med det som hamas visar upp.

Svt, Sr, stora tidningar mm har under hela kriget lapat i sig propagandan från hamas.

Varför gör man detta?

Enda förklaringen måste ju vara att de är prohamas mer eller mindre. 

Intellektuellt   ohederliga helt enkelt. 

Än värre är Norge, Spanien och Irland i detta skede går ut med att erkänna palestina. Svår antisemitism finns i dessa tre länder.

Allt baserat på gammal historia. Se bara på Irlands historia från ww2 där det fanns grupper som hjälpte Hitler.

ATT det finns många som idag har ställt sig på islamisternas sida trots kunskapen vad de vill göra med våra demokratiska samhällen tex inför kvinnoapartheid.

Infiltreringen av islamister pågår. Ständig påverkan vilket gör att många i vårt samhälle lägger sig platt för dem.

ATT ett krig ger offer är väl ingen nyhet?

När fienden gör precis som nazisterna i Tyskland gjorde mot slutet, döljer sig bland de civila, då blir det civila offer! Ska det var så svårt att förstå?

Skyll då inte på Israel, ska de få slut på terrorn med ständiga raketbeskjutningar över Israel samt hamas löften om fler massakers då blir det så här.

Fakta är ju för den som vill veta sanningen att detta krig til skillnad mot andra krig har färre offer. Se bara på Jemen!

OCH fakta är ju att IRAN står bakom alla dessa terrorister! Hur vänstern har kunnat irra bort sig på detta sätt är ju rätt förfärligt att skåda. 

De omvandlades rätt snart till antisemitiska gaphalsar ihop med hitflyttade islamister!

Jag vill bara säga till div. skribenter, låt Israel sköta kriget!



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar