söndag, maj 12, 2024

Det sorgliga folket som kallar sig "palestinier"!

 Ett råd till de människor vilka inte kan ta till sig fakta, sätt er ner och studera olika kartor över Europa från 1850 och framåt. Det har varit oerhört stora gränsändringar under denna tid, se bara hur Sovjet tog hela östra Polen och Polen i sin tur flyttade fram sin västgräns och tog stora Tyska områden. Människor flyttade in i hus tex i Stettin där tyskar huvudstupa hade  flytt hals över huvud. Polska medborgare tog över möbler, ja allt som fanns att tillgå.

Så har det sett ut, Sverige förlorade HELA Finland i början på 1800-talet! 

Vi har totalt släppt detta och firar Finlands självständighet idag.

Men det sorgliga folket i det ska palestina lever i det förgångna mycket tack vare FN och deras galna politik.

Människorna i Gaza skulle kunna ha haft det hur bra som helst men så valde de Hamas. En islamistisk organisation med folkmord som första mål. De har i åratal satsat på vapen och tunnlar allt medan de smidit planer med folkmord på Israel. Allt planlagt av Iran.

De hade kunnat bygga upp denna lilla landremsa till ett turistparadis vid denna kust. Samarbetat med Israel. Fått dit tekniska industrier mm.

Nej, bara vapen och hat. Indoktrinering av människorna från barnsben. Sverige har tyvärr genom socialdemokratin bekostat antisemitiska läroböcker till barnen.Hjärntvätt brukar det kallas.

Inte ens när man flyttat till andra länder så kan man frigöra sig från denna hjärntvätt. OCH svensk vänster ställer upp på deras smutsiga politik. 

Istället för att använda sig av fakta och beprövad vetenskap så stryker man vidskepelse medhårs.

Islam och islamisister bygger hela sin världsbild på fantasier och skadlig vidskepelse ungefär som Jehovas vittnen.

Att vänstern har fallit ner i denna grop är ju närmast skrattretande om det inte vore så farligt. De ska ju bekämpa vidskepelse och stå på vetenskapens grund?

När jag ser dessa människor sedan månader vrålande på gatorna ihop med allsköns vänster så blir jag alldeles matt. Det är så meningslöst. Leder ingen vart. En återvändsgränd med bara negativa känslor.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar