onsdag, juni 03, 2020

Dagens journalister, suck!

Alldeles för många skribenter och övrigt massmediafolk borde med sina vänsterögon läsa vad Marx sa. "Du måste lära dig tänka själv"!
Istället för detta har man i vårt land anammat det som Sovjetblocket förde ut. "Du skall lyssna på makten samt föra ut deras propaganda"!
Igår såg jag två utmärkta avsnitt om Hitlerjugend på Svtplay. Nationalsocialismen kunde på några korta år 1933-1940 indoktrinera alla unga i Tyskland. Tanken från makten var att drilla de unga till fanatiska soldater. Och så blev det också, 14 -åringar stred för ledaren in i det sista.
I Sverige har vi under så många år haft regeringar som petat i allt från skolan till Universiteten och dess utbildning. Man gör precis såsom man gjorde i Sovjetblocket på sin tid, censurerar böcker, tar bort böcker och ändrar texter i sånger osv.
Man inför något som de kallar "genuslära" som verkligen är påhittat på samma sätt som Hitler hittade på att andra människor än "arier" var "undermänniskor" och de kan man kassera.
I Sverige får inte den med mest kunskap jobbet om det är en man och detta försvagar allt från läkarens förmåga att sköta om sjuka till att släppa fram sämre författare m.m.
Jag minns en sak från Vietnamkrigets dagar och de dessertörer som kom hit. Var det en svart man så blev han till en början hjälteförklarad. Alla svarta var ju "goda" i vänsterns ögon då. Men efter en tid så tvingades många att ompröva dessa åsikter och börja inse att människor oavsett utseende bara är människor med fel och brister.
Det visade sig att många som kom hit var kriminella från begynnelsen och även här i Sverige fortsatte de med brott. Särskilt hallickverksamhet!
När vi åter ser en sk rörelse sprida sig bland grupper av människor angående mordet på en ökänd kriminell i USA så måste jag vara fortsatt besvärlig.
Under de senaste fem åren har många vita farmare i Sydafrika mördats av svarta.Samma sak i tex Nigeria där svarta islamister mördat mängder av människor,de skonar inte ens barnen. Detta gjorde inte heller IS i Syrien och Irak.

https://youtu.be/cIJGvSQUnZQ


Jag har sagt det många gånger tidigare, på de fyra olika demonstrationer jag varit på, där  har man  tagit upp om IS mord och slaveri av människor. Där var det till 99.5 % människor med ursprung från dessa länder som demonstrerade.Inga svenskar alls mer än några representanter för tex KDE.
 Det här plakatet med denna fråga är lika aktuell idag. Varför tiger media om vissa mord tom. massmord? Samma sak med de politiker med få undantag vilka också tiger eller tom. framför lögner. När sk palestiner skickar in brandbomber över Israel och skogarna brinner då är det tyst i de flesta massmedia. Ingen journalist tycks vilja göra ett hederligt reportage om hur svenska pengar försvinner till terrorister! Sverige och dess stasimakt förser Palestina med över 3 miljarder varje år!


Hur kan det komma sig att så många svenskar hellre omhuldar en mans död i USA är att överhuvudtaget bekymra sig över det som islamismen håller på med? Troligtvis är det en följd av att det är totalt ofarligt att tycka till i denna fråga. Ungefär som att tycka till om klimatet eller hylla Greta!
Sverige är troligen ett av få länder som har tagit emot hemvändande terrorister från IS UTAN att ens försöka lagföra dem. De har kommit tillbaka och får hjälp till bostad och bidrag precis som om de har utfört något gott!
Detta säger rätt så mycket om hur den politiska makten ser ut i vårt land.
Tystnad!
De människor som har haft anhöriga vilka har mördats av IS känner ju vanmakt över hur svenska myndigheter och politiker handlar. Ska dessa anhöriga behöva möta dessa bödlar hemma i sina kvarter?

Jag kan känna sorg över detta land och att så många har låtit sig bli indoktrinerade under årens lopp. Alldeles för många hakar på den trend som just för ögonblicket råder.
Det är lätt att hacka på USA men att behöva ta ställning till alla de mordoffer vi har i Sverige tycks det vara mycket svårt att överhuvudtaget bekymra sig över.
Den här killen blev bara 17 år innan kriminella mördade honom. Vem brydde sig? OCH det här är intressant i vårt land,de som högt alltid skriker om rasister och gapar om vita män osv. De bryr sig inte ett skit om vad som händer människorna i våra förorter.
Politkerna som påstår sig vara goda de är ju skulden till att det ser ut som det gör i dessa många förortsgetton. Dessutom vill dessa "goda" åter öppna upp portarna till Sverige.Vill de att istället för 7 personer i en tvåa att de ska bli 14?
Ska fler skolor likt den i Skäggetorp i Linköping behöva stänga?
Ska ännu fler skolor brännas ner,räcker det inte med de 5600 nerbrända under tio år?
Ytterligare bilbränder? Fler skjutningar och knivar som slaktar unga män.
Sanningen om alla frasmakare med sina slagord som "allt till alla" ÄR JU ATT DE SKITER I BÅDE INVANDRARNA OCH DERAS SITUATION!
Lär dig att tänka själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar