onsdag, april 17, 2019

Titta på de här två bilderna!


Rätt så mycket folk eller hur? Men hade du som jag som var där också kunnat se att INGA svenskar i stort sätt fanns på plats trots inbjudan till en massa organisationer.
Demonstrationen handlade bla. om kampen mot islamisterna nere i Syrien-Irak.
Svenskar och dess regering var inte ett dugg intresserade av frågan.
Fanns inget intresse heller att ekonomist stödja de krafter som tog kriget mot IS,
Sverige och dess riksdag och regering underlät dessutom att stifta nödvändiga lagar mot att delta på islamisternas sida .Ensamma i EU som vanligt med dessa undantag.
DET var fritt fram sedan många år att åka till diverse terroriströrelser !
Jag skäms fortfarande över detta ointresse från både svenska folket och dess politiska företrädare.
Det är ju tack vare dessa klåpare som det också finns svenska medborgare med barn där nere nu i läger som sköts av den kurdiska myndigheten.
MOT deras vilja!
De vill och de vädjar till särskilt Europas regeringar att ta hem sina medborgare samt naturligtvis lagföra dem samt låta våra myndigheter omplacera barnen från dessa totalt hänsynslösa föräldrar.
Alla dessa som under så många år fullkomligt sket i vad som hände folken där nere, nu häver de upp sin stämma med lagvidriga krav på att inga barn ska tas hem.
Varför de inte vill lyssna på de fattiga kurderna är obegripligt på ett plan men å andra sidan så lyssnade de inte heller tidigare på vad kurder,syrianer mfl hade att berätta.
Deras släktingar levde i bästa fall men  många hade redan mördats. Flyktingströmmen blev större och större ! Kvinnor togs som bekant som sexslavar,köptes och såldes som varor.
Nu när kriget är slut och kalifatet krossat då kvider delar av svenska folket över några stackars barnungar. Jag har varken förr eller senare sett så mycket "hittepå" vad dessa barn skulle kunna göra i framtiden.
NI TYCKS INTE FATTA ATT DE VERKLIGT FARLIGA FINNS REDAN I FÖRORTERNA!
Frågan är vad för fel det är på så pass många i vårt land som inte tycks säga varken bu eller bä VAD SOM ÄN HÄNDER!
Törnrosasömn eller vad handlar om?
En sak har den här debatten om barnen visat mig och det är att det inte bara är vänsterns folk som är oförsonliga, samma typ av dåliga och hånfulla argument förs fram av ytterhögern också.
90 % av svenska folket har bidragit till att IS kunde växa! Ni teg och brydde er inte.
Ni bryr er inte, som jag sa, det minsta om vad kurderna vill eller deras situation.De ska betala först med sina liv sedan ska de betala för att föda utländska jihadister tex de svenska ! Skäms och vet hut!

PS Jag är så besviken på en del som jag betraktade som vänner när jag har sett deras känslokalla inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar