fredag, mars 22, 2019

Jag talar inte med er!

Det här är Carl Hamilton ,författare och skribent. När han var ung så var han kommunist inom skp och dess ungdomsrörelse Röd Ungdom.
Det finns mängder med andra ,tex jag själv som också var med i skp(maoisterna).
OM man skulle följa L+C+S+V+Mp så skulle man inte ens tala med oss trots att det gått över 40 år sedan vi var med i dessa organisationer samt ändrat ståndpunkt i det mesta.

Men det märkliga är att om man som tex Ylva Johansson blir sosse efter många år inom kommunismen så går det bra att tom.bli minister!
Hur många inom de olika partierna har inte ett förflutet inom någon idag obskyr organisation i sin ungdom?
Man kan bli chefredaktör utan att utsättas för denna bedrövliga behandling. Nerikes allehandas Lars Ströman var också med i Röd Ungdom, ska han bojkottas för detta?
Nej, naturligtvis inte!!
Men när det gäller SD så håller ovannämnda partier bojkotten som vapen. Jag tror inte ett någon hittills har kunnat bevisa att nuvarande personer i SD:s ledning har varit aktiv nationalsocialist?
Väldigt många har däremot en bakgrund som unga inom MUF och det har under åren skavt hos vissa moderater.
Så fort KD gick ut med att de vill kunna samtala med alla partier i riksdagen så blev det ett jämmer från särskilt C+L och efter ett tag hakade S+V på denna jämmer.
Nazijämmer som ett sätt att smutskasta och mobba.
I våra nordiska grannländer har i många år liknande partier som SD funnits men där har man handlat annorlunda med framgång för hela samhället.
I inget annat land har invandringen ställt till med så mycket elände som i Sverige tack vare den politik som har öppnat upp på vid gavel.
Sverige skiljer sig totalt mot övriga norden där man har ordning och reda på politiken.Socialdemokratin i Sverige skiljer sig från övrig Socialdemokrati i hela världen. Här i vårt land har man sålt ut främst folket på landsbygden samt arbetarklassen.Att SD har lyckats fånga upp dessa väljare svider säkert inom sosseadeln!
Hur vore det om S började att lyssna på det svenska folket och de problem man faktiskt har skapat genom olika ogenomtänkta förslag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar