torsdag, januari 10, 2019

I skolans värld!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/de-tar-sig-in-pa-skolgarden-for-att-prata-med-lararen?cmpid=del%3Afb%3A20190109%3Ade-tar-sig-in-pa-skolgarden-for-att-prata-med-lararen%3Anyh%3Alp&fbclid=IwAR0sQ2DRgtvxQb8EmUkk649i8XBVpKgkjBlpdGgesxXXiaZ8INGUhzw1hD

Precis som allt annat som har med invandringen att göra så började allt med Malmö. Det som nu beskrivs från bla Västerås och andra ställen runt om i landet pågick i Malmö när jag bodde där och mina barn gick i skolan.
Minst sagt rörigt och ibland hotfullt. Högstadiet på Rosengård fick stänga ner. Stenkulaskolan fick stänga ner för gott och reparera hela skolan eftersom eleverna ,vilka främst kom från Rosengård , totalt hade demolerat skolan.
När jag under åren suttit på mängder med möten med skolan så lyste alltid de föräldrar vilkas barn var stökiga med sin frånvaro. De gick inte att få tag på!
Problemet med att vissa kommer i grupp för att tala med ansvarig drabbade sjukvården så hårt så Malmö har numera en regel att endast två anförvanter får följa med.
Jag har ju sett hur hela klaner stormat in på tex vårdcentralen och krävt att få gå in först.Gapat och skrikit .
Nu har detta elände liksom allt annat som vi har varit förskonade från i detta land tidigare spridit sig i takt med allt fler från dyslektiska länder kommit hit med sin "kultur"!
Jag var så trött på att bo i Malmö med den soppa man rört ihop i den staden så jag gav upp efter 26 år. MEN nu ser det snart ut på samma sätt även här och runt om i landet.
Hur många explosioner,skottlossningar,rån ,knivskärningar osv var det inte i på ett dygn lite överallt?
En liten minoritet kan och får förtrycka 99 % av oss andra utan att polisen får de resurser de behöver, detta pga av att politikerna vägrar att se vilka de skyldiga är.
OM man ska komma tillrätta med ungdomskriminaliteten till att börja med så måste man sänka straffrättsålder. Man måste skapa jourdomstolar och införa nolltolerans.Dom på direkten med inlåsning så att det känns.
När det gäller de lite äldre så måste man börja ta medborgarskapet från dessa och utvisa dem.Bara hotet om detta kommer att ha en preventiv verkan.Om vi ska ha en chans att åtgärda den grova brottsligheten där framförallt killar från invandrarmiljöer verkar så måste staten Sverige våga att slå in på en annan väg. Om inte detta sker så kommer vi att få fortsätta att se på hur kriminaliteten äter sig in i det svenska samhället mer och mer!
Det är då många överväger om att flytta men vi ser också hur dessa gangsters kunde etablera sig på solkusten i Spanien.Killar från Malmö naturligtvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar