söndag, december 03, 2017

Ljug och hyckleri omkring de handikappade!

https://www.svt.se/nyheter/demonstrationer-for-att-behalla-ratten-till-hjalp

Under den rödgröna regeringen har man fått FK att avslå allt fler ansökningar om assistanshjälpare. Människor hindras att kunna leva ett någorlunda bra liv. De unga hindras i sina studier osv
Allt för att spara pengar. Visst har det avslöjats många skandaler med hela släkter inblandade där de har bluffat myndigheterna på många miljoner. Men detta ska inte gå ut över de som verkligen behöver denna hjälp för sitt liv.
Nu vill jag också peka på varför regeringen vill spara pengar på så många områden och då ska jag göra det som de inte gillar.Ställa grupp mot grupp !
Det är ett måste om man ska kunna förstå varför det har blivit så här för många utsatta grupper.
När regeringen följde Fredrik Reinfeldts uppmaning att öppna gränserna och sina hjärtan 2015 så begick man tjänstefel mot vårt land. Dessvärre så satte de igång rena rama kapplöpningen av unga män från Iran, dessa  unga var ofta tillhörande en grupp vilka brukar kallas Afghaner.
När de kom hit och betraktades som ungdomar under 18 så fick de särskilda rättigheter med allt från boende till standard. Dessa ca 35.000 individer kostade skattebetalarna ungefär 35 miljarder på ett år. Detta är pengar vilka skulle kunna ha använts till de funktionsnedsatta!
Hur mycket hela den här "affären" kommer att kosta oss vet ingen idag  men de som har försökt räkna på alla kostnader för samtliga som har kommit från 2015 och framåt påvisar att det gäller rent astronomiska belopp.
Det gäller ju inte bara dessa sk afghaner utan alla dessa män som har kommit. Skolgång, bostäder ,läkarvård,tandkostnader, våld och kriminalitet, falsarier med FK osv.Osv.
Någon får ju betala!
Så är det ju, man kan inte bara trycka upp nya sedlar och dela ut. Staten är skyldig många kommuner jättebelopp så kommunerna kan inte erbjuda sina innevånare bra service längre.  Och skulden är ju invandringen som kostar så mycket.
OM man anför kriget som orsak varför i herrans namn har så många lämnat hustru och barn kvar i sina länder och ensamma kommit hit?
Därför menar jag att man ALDRIG skulle ha utfört den politik som de rödgröna i samförstånd med framförallt moderaterna stod upp för .
Det är varje regerings plikt att räkna ut vad den politik man ämnar föra också kommer att kosta framöver. Man fullkomligt bara la av med vettigt tänkande och öppnade upp.
Såg att Lars Ohly var med och talade idagens demonstration i Stockholm. Hyckleri från den mannen som var pådrivande att öppna upp våra gränser för alla dessa ekonomiska immigranter. Hans parti, vänsterpartiet , tävlar ju med MP och C om att vilja öppna upp för ännu FLER att komma hit.
Allt för att ställa ännu fler grupper mot andra grupper. Det finns inte obegränsade resurser i landet liksom pengar.
"Allt till alla" som en del unga aktivister ropar i sina demonstrationer är ju både omoget och verklighetsfrämmande.
Faktum är att de fattiga och oerhört utsatta i de härtagna länderna inte har haft en enda chans att komma hit. Utan det är ofta de som kunnat köpa sig fri lejd som kommer. Alla dessa pengar vi genom våra skatter har lagt på den förda politiken med dessa immigranter hade kunnat använts på ett betydligt förnuftigare sätt just där de största grupperna av utsatta befinner sig.
Nu har istället "de goda" kunnat få igenom sin vilja och detta till vilket pris som helst allt bara för sin egenkärlek många gånger.
OCH inte f-n har de heller velat ta i tång med orsaken till kriget som islamisterna har skapat. Ingen hjälp till sk krigförande säger dessa "fredsmänniskor"  och lämnar ut de vanliga människorna till dessa islamister och deras terror och våld.
Fegheten bland alla dessa "goda" får mig att må illa!
Men så stryker de också Sveriges islamister medhårs,se bara hur vänsterpartiet har betett sig mot de som kämpar mot kvinnors utsatthet i förorterna !
Ynkligheten i vårt land har nu fått ett namn= Vänsterpartiet och FI!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate