lördag, december 09, 2017

Lika inför lagen ,pyttsan!

https://www.expressen.se/kronikorer/catarina-lundback/kvinnans-berattelse-ar-det-varsta-jag-har-last/

När jag läst det här så drar jag mig till minnes över en händelse på en av mina arbetsplatser i Malmö. Jag arbetade några år inom det som kallas för "Härbärge"!
En kall vinter fick vi öppna upp några extra rum för kvinnor , annars var de boende enbart män i ålder från 18 +!
Mitt i natten så kontaktade en av kvinnorna mig och berättade att en man hade försökt komma in till henne och det fanns inget lås för dörren. Många av dessa män var beroende av amfetamin och de var under rus begivna på sex.
När så chefen kom på morgonen så tog jag upp detta och möttes av ett oförstående och dessvärre så sa han dessutom något som jag aldrig glömmer. " De här kvinnorna är nog vana vid både det ena och andra så varför ska de ha lås"! Min reaktion blev oerhört stark och jag krävde att det skulle vara lås på dörren när jag kom till arbetet nästa natt.
Så blev det också men min vänskap med denne chef var nu i botten. Tyvärr hade han stort inflytande på mina arbetskamrater så något stöd från dem fick jag aldrig. Fegheten bland människor är ofta stor och vi som inte kan hålla truten får ofta lida för detta.
Men hellre det än att inte ha sin heder i behåll!
Men det här visar precis som rättegången mot våldtäktsmännen att domstolen har förutfattade meningar och en kvinna som befinner sig på botten av samhället har föga hjälp att få.
Dessa svin till män ska få gå fria och ingen misstror deras ord. Dessa äckel till män som med kuken i hand stod och väntade på sin tur! Hur de är funtade dessa människor är för mig obegripligt.
Dessa förorters män utan heder och mänsklighet, hur kan de bara göra något sådant ?
Men de är väl av samma typ som dessa gossar som utan att blinka kan skjuta ihjäl sina kompisar för skitsaker!
Jag känner stort förakt för både domstolar och dessa män och vad gäller dessa så borde Sverige klara sig bättre utan att de hade kommit hit.
Invandringens baksidor är mycket stora men det är en annan historia!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate