onsdag, december 13, 2017

Ett misslyckande för vårt samhälle!

För varje död ung människa så är det ett fruktansvärt misslyckande för alla.
Det finns de som inte bryr sig och talar om att dessa gangsters får gärna ta livet av varandra. En cynisk och brutal syn på andra människor som säger en hel del om ett perverterat sinne.
Det finns ingenting i andras död som är bra. Ett samhälle som sakta glider ner i en våldsspiral är ett samhälle med bara förlorare.
På medeltiden fanns blodshämnden  som slog ut hela samhällen till slut. De visste inte ens varför de skulle döda när det gått tillräckligt lång tid från första incidenten.
I förorterna är det ofta gamla vänner som mördar varandra .
Allt som händer visar bara hur misslyckad politiken har varit de senaste 50 åren. Men de som är skyldiga till denna utveckling svär sig fria. De förstår nog inte ens vad de har åstadkommit dessa naiva politiker. OCH folket då? Har de valt en annan politik?
Näe, de lunkade på till valurnorna och valde det parti som de alltid hade valt i tron att detta var det rätta.
Jag hoppades när Alliansen kom till makten att de skulle ta tag i den förda politiken men ack nej,det blev bara krusningar på ytan .Sedan blev det DÖ,det verkliga fiaskot. Under de senaste 15 åren hann de (politikerna) med att riva ner försvaret också.
Kan du säga mig om det fanns något parti som var emot detta elände? Nej,tyvärr så var allesammans med på nedrustningen av försvaret liksom bygget av förorterna och 4:e klassens medborgare.
Nu får vi betala priset ! Förortens folk har i många år fått betala sitt pris och det ser inte vackert ut. Utlämnade ofta till kriminella eller religiösa fanatiker. Ingen vågar vittna ens när deras egna barn mördas!

Det är unket i Sverige och igår eftermiddag mördades ytterligare en ung kille på blott sjutton år. Kniven i kroppen från en skolkamrat!
En ung man som borde ha haft framtiden för sig .
För mig kvittar det om offret är svart,gul eller grön, för mig var han en ung kille!
Alla sådana dåd är hemska och sorgliga. 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate