måndag, september 18, 2017

Rättvisa, vad är det?

När jag och min hustru köpte en HSB bostadsrätt i Malmö i början av 90-talet så blev det stora uppoffringar ekonomiskt.
 Krisen kom och räntan var 14.5%! Nå, vi red ut det och tids nog flyttade jag till Stockholm där jag köpte en ny lägenhet inom HSB. Lån på åtskilliga hundratusentals kronor.

 I Malmö ser jag att staden köpte hundratals bostadsrätter där invandrare fick bo och nu har beslut fattats att Malmö stad måste låta hundratals familjer bo kvar i dessa köpta lägenheter.De får dem helt enkelt till skänks. 
I Nacka och på många fler ställen upprepas nu samma galna politik.Miljonerna rullar. Ska de också tids nog få dessa dyra lägenheter till skänks?
 Själv sitter jag som lågpensionär med att långsamt inteckna min lägenhet för att överleva någorlunda skapligt.Har redan "sålt" ut den för 450.000 för att lösa lånen och få lite pengar till renovering vilket alla vet inte är billigt.

Rättvisa i det här landet är obefintlig och gör oss sakta till misstänksamma och njugga medborgare.
DET är politiken som skapar de individer vi ser nu växa fram.DET är politiken som skapar kriminalitet ,våld och all annan djävulskap.DET är politiken som driver folk i armarna på missnöjet.

Själv sitter de med villkor som vi knegare aldrig vågat drömma om ens.Avgångsvederlag och pensioner i miljonklassen! Min far sa alltid att sossarna är den nya överklassen, jag kan inte säga emot honom!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate